Nu er det blevet is sæson 😘

Nu er det blevet is sæson 

Ja hvem elsker ikke is det gør de fleste mennesker . Jeg har aldrig hørt at en som ikke kan lide is ..Nu er det jo også blevet den tid hvor man spiser en del is ..Jeg har nu aldrig selv prøvet at lave is har kun købt ..men ved at min mor gjort men den smagte ikke godt og d et indrømmede hun også ..Det er smart man. Kan købe is maskine også ..Og nogen af dem med flotte farver

Opskrift på rabats med chokolade og pistacie 

350 gram vinrabarber – 150 gram sukker – 100 gram hvid Chokolade – 40 gram usaltede pistacie

Fremgangsmåde 

Rens rabarberne og skær dem i passende stykker . Bland dem med sukker og kog dem møre under låg . Lad dem køle lidt af . Blend massen . Kom den i isforme med pind og frys dem Smelt den hvide chokolade over vandbad .og hæld chokoladen på toppen af isen .

Drys med hakkede pistacie .


Mojito is 

Ingredienser 

1.8 dl vand – 1.2 dl knust sukker – 1.6 dl lime juice – 1.6 dl danskvand – 1.2 dl friske mynteblade – 3 skefulde lys ROM . Evt, et par skiver lime til at pynte i din is .

Fremgangsmåde 

Kog vand og sukker indtil sukkeret er opløst . Bland alle ingredienser i en blender . Hæld saften i isformene det er her du kan tilføje en Skive lime for at få dem ekstra dekorative . Slut af med at tilføje ispinden i bunden . Lad isene ligge i fryseren 8 til 10 timer ..Nyd isen i solen .


Så her har du opskrift på ispinde som du evt. Kan bruge . Så her kan du dele disse opskrifter med dine venner 😄  Nyde isen nu når sommeren er kommet til Danmark .

❤️ Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: