Buller i låret ..Nej tak 😘

Mange af os kvinder som har buller i låret som vi slet ikke bryder os om …Fordi det ikke er kønt at se på og især hvis man har sommer tøj på og gerne vise sine ben frem ..Det ved vi kvinder alt om …Puha …!! Er du klar til bikinisæsonen????????? Og nej det er i ikke ligesom jeg ikke selv er ….Men jeg gik selv i gang med vores lækker produkter ….Der er en styk vej endnu …..

Husk♥

Men husk og drikke rigeligt med vand ….Det kan tydeligt ses på huden .Om man drikker nok vand ….Så husk altid og have en flaske stående i jeres køleskab og så når i har tømt den kan i altid fylde den op igen …Så ved i jo hvor meget i har drukket …Man skal drikke 2 liter vand om dagen som svare til 8 glas vand …♥ Husker du det ??????

Det sker ved din krop ved at du ikke drikker nok vand .

Din krop skal have vand og det ved vi alle efterhånden …..Ånde Får du ikke væske igennem længere tid .Producere du mindre spyt og da spyt har antibakterielle egenskaber kan dehydrering betyde flere bakterier i munden og dårlige ånde ..Så enkel det ….Forstoppelse ..Når din krop mangler væske .tager den det .den kan få fat i .det betyder at den optager væske fra tyktarmen dermed bliver din afføring hård og du får forstoppelse …Hud ….Når kroppen tørrer ud sker det samme for din hud .hvilket kan føre til kløe irritation og rødmen . Og du bliver mindre træt ved og drikke masser af vand …!!

Får at  få affaldsstofferne væk fra lårene eller armen eller balder   Vi ville gerne have pænere hud .og mindre Cellulite .!.Så har jeg nogen produkter som du kan købe hos mig …

Det er bla C9 og F15 Det er mine bokse inde på shoppen …Dette er IKKE SLANKEKUR men en KICKSTARTER .. Få dit sukkertrang væk ved at tage disse bokse ….Jeg kan helt klar anbefale dem …Vores kunder elsker dem …Jeg har selv prøvet C9 ….Vildt lækker …!! Så ville du være klar inde bikinisæsonen så er det nu du skal få fat i mig !!

Så se med her .!!

 

Jeg har selv prøvet den …Så dig som sidder læser med her Og tænker jeg ville altså og så gerne af med mine Cellulite   .Det ser ikke pænt ud …Så er der masser af hjælp at hente her hos mig …!!   Gå ind og læs mit forløb med C9 så kom jeg igennem mit c9  ….Jeg har kun hørt godt om det ..♥ Og hvis i ville se mere af det  Så har jeg en side som i er velkommen til at gå og LIKE MIN SIDE ….Så gå til kamp med dit appelsin hud som også kaldes for Cellulite …TIL KAMP MOD APPELSINHUD .  !!  Håber du blev inspireret af dette indlæg¨…♥

♥Pernille

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *