De mest læste

Hey everybody 🙂

Jeg håber i har det godt alle sammen …Ja så er vi nået til halv delen af denne weekend som tiden den dog går hurtigt …Vi har heller ikke være hjemme  så meget i denne weekend skulle ordne en masse og i dag står den på fødselsdag op på dvæleøen …tænk det er også snart påske så kommer mine forældre her ned i påsken næste alle dage ..vi skal have klippe alt ned i vores have så det er klar til sommeren .2017 …!  Ja øv så er det snart mandag så skal min kæreste snart af sted igen øv øv men sådan er jo   men kommer hjem igen  om torsdagen sent . Så jeg skyndt mig igår i morges nå vaske hans arbejdes tøj så nå kommet ud og hænge og få frisk duft af luften ..jeg hænger altid vores tøj ud lige så snart jeg kan komme til det …!!  Det dufter så godt ….

Hvad står jeres weekend på ????  Smid gerne en kommentar ! ..

Mine mest læste her på det sidste ..!

NR 1

OG

NR 2

og

NR 3

OG

NR 4

OG

NR 5

Her var så en lille kort resume for de sidste meste læste indlæg ..Men har mange flere endnu som er mest læst 🙂  Skønt og lige få det tjek det op …Så må vi se om det bliver en fint vejr idag eller om det blev regn …!!  Ja tænk så har man selv snart fødselsdag om ca 3 mdr ..Utroligt som tiden den går det er ikke at fatte og her i år til December så har vi været sammen i 8 år .!!

Håber i får en fantastisk lørdag idag ♥

♥Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: