Dig som ville ligne Kylie eller kendall så se med her

Reklame 

 

Hello Everybody ….

Sikke en smuk morgen hertil morgen dejligt vindstille skønt …Så blev det onsdag synes tiden går hurtigt ..Jeg skal snart på  job næste uge Jeg er vikar så ud og gøre rent på Lalandia i Rødby ….Når men nok om det ..Jeg har fundet lidt til jer ….Dig som er træt af din gammel stil men gerne have en ny stil ..Få tøjet tilsendt direkte til din hoveddør ..Jeg fandt en meget kendt stort navn Online butik ASOS  ♥  Jeg tro de fleste kender dette navn på online men de har bare rigtigt mange fede ting …Så går ind og tjek den og find favorit derinde …Eller at du ville ligne tøserne Kylie & Kendall ….så er der noget her som jeg har fundet ..

Men du skal lige holde med priserne derinde ….:-)  Så hvis du ville købe det inde din sommerferie ..Så er det da nu at i skal ind og shoppe og det er snart løn dag for mange af os ..♥  Så jeg ville da lige opdatere jer med nyheder inde da ..Så i har mulighed for lige tjek ud ..♥ Gå ind tilmelde jer til mit nyheds brev Så får i de sidste nyheder ind på jeres maile boks .♥ Så her er lidt Onsdag pif til jer –Som er træt af jeres stil ….Så se med her .♥   Eller forkælet en måske jeres teenager datter som er helt vilde med disse tøser ..♥

 

HAPPY SHOPPING ♥   

 

 

♥ Pernille

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *