Hvis du skulle kedet dig så er der måske noget her …

 

Ja så blev det lille fredag og rigtigt mange af os vi har sommer ferie ..En af de mest populær uger på hele året med ferie ..Jamen jeg fik lige en ekstra fridag ..For de have nok folk der ude af deres egen .Så må vi se hvad dagen den bringer i morgen ..Det finder jeg ud af sidst på eftermiddag om der kommer en sms …Fint vejr hertil morgen Det har vi ikke haft i  mange dage .Dig som sidder og læser med Og hvis du lige pludseligt ikke kan finde på noget lavet i din fritid så har jeg måske noget som du måske evt. kan bruge og det er lidt af hvert …Som jeg selv laver når jeg slapper af .♥

 

MALEBOG FOR VOKSNE.

En god måde og slappe af på ..Mange der nok tænker malebog ..Jamen det er blevet rigtigt populær at sidde og male i den ..Man lukker af for alt og man er ikke så stresse …Dejligt i sit eget tempo ..Så hvis du skulle få lyst til købe en bog så kan de fås i en boghandlen og der findes også app med sådan noget ….♥

STRIKKE 

Ja strikke er blevet meget meget populær her på det sidste par år .Jeg strikker selv også en af mine måder og slappe af på .Også mens jeg ser tv strikker ..Du kan hurtigt lære strikke hvis du lige pludseligt skulle få lyst til at strikke så er der masser af hjælp at hente inde på youtube.com Der kan du finde det som du skal bruge og en masse af hjælp inde på nogen grupper på facebook hvis man har en profil der inde eller på IG som hedder INSTAGRAM  …Man kan lave mange ting ud af garnet Man skal bare bruge det rigtigt .Hvis det er til karklude som mange strikker fordi meget populær så skal man bruge 100 % Bomuld ..

TJENE PENGE OVER MOBILEN 

Nu når du alligevel sidder med din mobil med dine profiler på sociale medier eller hvad du nu laver ..Så kan du nemt tjene penge skaffe dit eget team og sælge disse fantastiske produkter fra It works ….Få din egen shop .DU har ingen varer lager .Du skal selv bruge dine egen produkter så du kan fortælle folk det .Og lave en fan side fortælle du sælger …her er min MIN SHOP  ♥ Vildt lækre produkter skønheds produkter …Hvis du ville være med så er du velkommen til at få skrevet dig op inde på min shop Hvor der står forhandler …

BØGER 

Jeg har lige købt denne bog her ..Krimi  Jeg elsker krimier ..Du kan være heldigt finde nogen rimligt billigt bøger som ikke koster så meget .Og inde på nette kan du også men tjek lige priserne de kan svinge ret så meget …Dumt købe den meget dyrt hvis den er billigt i et andet online shop ..Bogen er skrevet af en svensk forfatter ..Måske ligger denne bog på din natbord …hvem ved ..Kort resume …En person som har dræbt to små piger …som får fat på en kriminalkommissær For at opklare denne mord på disse to små piger ..

FOREVER LIVING 

Forkæl dig selv med disse fantastisk produkter som jeg sælger ..Du er velkommen til opret dig som kunde hvor du får 15 % ved at bruge dit eget ind købs nummer Og du kan selv gå ind og købe dine egen  .Du kan sælge til dine venner og familie ja hvem det nu skulle være ..Virkeligt skønne produkter .Som jeg også selv bruger …Jeg arbejder på at få min shop links åbne ..Det er ganske gratis at opret sig det koster ikke noget ..Så hvis du ville forkæle dig selv så er du velkommen til at kontaktet mig så jeg kan skrevet dig ind . Jeg har lige fra C9 og shake og parfume og meget mere …Så ville du ikke gerne forkælet dig selv med pleje din krop ude og indvendigt ..Så er det da lige her du skal kontaktet mig …Det er så smart du kan selv tjene penge på det …samtidigt .  HER ER MIN FAN SIDE ♥ Som du er velkommen til at like med på vejen hvis det har din interesse …Og du er blevet træt at dine de gamle skønheds produkter som ikke virker så prøv disse her . Nu når du alligevel sidder på sociale medier ..og med din mobil Og det smarte du kan arbejde over alt bare du har WIFI. ♥

 

WRAP 

Er du frisk på at WRAP ..Det kan du gøre samtidigt med du laver dine ynglings ting Smart ikke Husk dette er ikke Slankekur men en opstrammer til kroppen ..Den kan bruges over alt ..på kroppen ..Så hvis du er frisk på det så kan du gå ind på min shop MIN SHOP ♥ Hvis du ville have mere info omkring det  så send mig en pb…

 

Jeg håber du blev inspireret af disse ting her ..Så har du i dine tanker at du ville være din egen boss ..Så er det da her du skal gå ind ..På mine links .Eller hvis du er tvivl så send mig en Pb .♥

 

  • HVAD ER DINE YNGLINGS HOBBY ??

♥ Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: