Elsker du også kaktus ligesom mig

Reklame 

 

Som i sikker ved allerede på et mine de andre indlæg som jeg har lagt tidligere …Så er jeg totalt vild med kaktus ….Jamen lige nu har jeg 20 stk kaktus ..Jeg skal da have mange flere …..Jeg elsker dem jeg synes de er flotte …Og så er de meget nemme at holde der kan gå nogen dage før man skal vande dem …Jeg må nok indrømme jeg er ikke så god til de rigtigt blomster selvom jeg synes de er mega kønne og alt det der …Så er kaktus mine FAVORIT ….De står som nr 1 …Selv mine forældre køber også kaktus til mig hi hi  eller nogen gange får jeg nogen fra far som han har haft som han evt. har plante om  . Jeg ville blive lige så glad for at få en kaktus som at få en blomst ….Kaktus kan holde i meget lang tid ….Tak for i er der ..♥  Du kan købe kaktus mange steder idag ..også plante skoler som kan give dig et godt råd med på vejen .Hvis du er i tvivl om disse fantastiske planter kaktus … Læs mere her → SÅDAN PASSER DU DINE KAKTUSSER Det er faktisk ikke så svært og passe og pleje dem det er så nemt som det nu kan være noget af det nemmeste der findes med at passe …Jamen og det er jo også fedt hvis du skulle på ferie i 14 dage så kan de faktisk passe sig .det kan da ikke være nemmer vel .♥  Kaktus er kommet for at blive.♥ Der også en del som kan stå udenfor det er også hyggeligt hvis de står udenfor på havebord til pynt ligesom meget andet …Der skal ikke så meget før en lille kaktus på et lille fad pynter på det hele ..FÅ DINE KAKTUS TIL AT TRIVES BÅDE INDE OG UDE . Så du kan sagtens gå og hen glæde dig over få dig en kaktus ind i huset ….Der findes mange flotte ..utroligt mange flotte .♥  Men jeg kender ikke slet navne på disse kaktus jo kun en ….

 

Nattens Dronning 

 

Tro den kan blive rigtigt flot ..Vi giver hinanden på skift med disse her når der er nogen små skud på vej…Men den blomster kun 1 døgn men den dufter ikke særligt godt ..Men køn det er den ….Læs mere om her NATTENS DRONNING

 

Så glæd dig over dine små kaktus hvis du har sådan  en og hvis ikke så kan du bla købe dem her inde

 Plantetorvet.dk – Danmarks største online havecenter. Vi har alt til haven samt et stort udbud af planter

Så kan du finde alt til haven bla ….Skønt mine vokser sig større og større det jeg da bare se på en bestemt for den var lille bitte skud hvor jeg have kun 2 men nu 3 ….Den bliver kaldt for noget mickey mouse ører men er ikke sikker Så gå med kaktus bølgen og lad dig inspireret af disse skønne billeder …Som er helt mine egen …♥ Så mist ikke modet på at købet en …♥ Du kan sagtens undgå dig at stikke dig på dem .Du kan f.eks bruge en lille tang eller en handske …når du engang skal plante dine om .. God fornøjelse med dine kaktusser ♥

 

HAPPY BLOGGING 

 

♥ Pernille

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *