En lille resume

Jeg sad og studere mine indlæg …Og ville lave en lille resume .Om nogen dage så får min blog et helt nyt design om nogen dage ….Nogen gange må man ligesom ændre sit tema ud på bloggen …med udseendet ..Så det får jeg så gjort …Så hvem ved hvornår ..Spændende …Jeg synes det var på tide at få et nyt design ..Når men jeg ville læg nogen ud på dette indlæg af mine gamle indlæg ..♥  LÆS MED HER ♥ LÆKKER OPSKRIFT  ♥

Jeg håber at du kan bruge nogen af disse opskrifter som jeg ville lægge ud ..og de andre ting .♥ DENNE OPSKRIFT BLIVER MÅSKE DIN FAVORIT  ♥  Jeg er ikke selv så god til lave mad .Men jeg har da et par ynglings opskrifter men denne her er kyllingen ….♥ Nu er det jo blive sommer langt om længe så vi dansker elsker at sidde ude og grille ..og nyde en glas vin eller 2.  ♥

NY APP  .Dig som sidder og læser med og træt af dit rod i dit skab så har jeg måske en løsning på det her ….Det er download en app ..hvor du kan sælge dit tøj ..Smart ikke .♥  FÅ KAFFEN TILSENDT TIL DIN HOVEDDØR ja ja man kan snart alt på nette efterhånden …Så hvis du en dag er mega træt og orker ikke gå i butik og købe din kaffe …Så er det da lige her du skal ind tjekke den nemme bruger venlig hjemmeside ..♥

KAKTUSSER   Dig som er træt og passe dine blomster som går ud for dig og svært ved passe dem.Så er der måske noget her for dig ….Jeg elsker Kaktusser ..Jeg har ikke andet ..♥  ENNITO   Find din favorit gave herinde …Jeg samarbejder med dette firma …Så find din stil herinde .

LAKRIDS Dig som elsker lakridser elsker chokolade så er der noget for jer ..Jeg samarbejder med dette firma her kan i få procenter ..♥  HER ER LIDT UNDERHOLDNING  Her er lidt underholdning hvor du kan tjene lidt …samtidigt underholdning ♥

 

 

SMOOTHIE  Ja det er blevet meget populært at lave sådan nogen lækker smoothies man kan lave det på mange måder ..STRIKKE  Hvis du ville have en ny hobby eller bare lære at strikke Så er det her du skal gå ind …..♥  Når men det var så nogen af mine indlæg .Husk og hold dig opdatere herinde ..Jeg kommer med nogen procenter til jer samt rabat koder ind imellem ..Som kan være værd at hente …Jeg selv personligt synes det er fedt med alle disse rabat koder man kan bruge vildt lækker …♥

..Takker for du gad og læse med ♥

 

HAPPY BLOGGING ♥ 

 

 

 

♥ Pernille

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: