Få din kaffe tilsendt med posten

 

Dig som sidder læser med og dig som elsker kaffe ♥ Så er det da lige her i skal læse med …Det er så smart man få sit kaffe tilsendt med posten direkte til sin hoveddør …Men de har dog ikke kun kaffe men og lækker te & Kakao ….

Kender i Norudk ?????  Så kan i gå ind her og tjek det ud NORU.DK FÅ DIN KAFFE DIREKTE TIL DIN DØR ♥ Du kan få et abonnement på det ..Og tilmelde dig til deres nyheds brev  Og deres hjemmeside er meget bruger venlig den er ikke så svært alle kan finde ud af den ..

 

Det er så lækker at få en dejligt kop kaffe på en varm sommerdag ..Jeg er mere til te & Kakao   …..Så du kan invitere dine gæster på en dejlige kop kaffe fra NORU.DK Alle sætter stor pris på en god kop kaffe …Men så er du fri for handle ind I Netto eller hvor du handler ….Når man har travlt Så kan du da lige få denne skønne pose kaffe tilsendt …Men så slipper du også for at gå forbi nogen butikker så kan bare læne dig tilbage nyde din kop kaffe og bestille noget over online ….

 

Så få din ynglings kaffe eller te eller kakao ..♥  Så hvis du har lyst til at besøge deres hjemmeside …Fik lyst til at prøve noget nyt så er det her i skal shoppe kaffe ..Og du kan forkælet en med disse lækkerier fra shoppen ♥

De bedste kaffe hilsner herfra mig ♥

 

♥ Pernille

 

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: