Få en pæn hud

wash-face

Der er altid nogen som har bumser uanset hvad alder de har ..Og der nogen der er værre med sin hud end andre .Som døjer meget med det .Så her får du fire trin til en renere hud ..Husk at rense ansigtet morgen og aften , Sådan renser du dit ansigt bedst muligt …

  1. Vask din hud . Det er vigtigt at du bruger en ansigtssæbe der dræber bakterier og renser i dybden . Husk at vask dine hænder først . Så du ikke overfører bakterier og husk skifte håndklæder ofte af samme årsag .Skyl dit ansigt med lunkent vand og masser derefter sæben ind i hele ansigtet  Vask grundigt efter med vand og tør ansigtet i rent håndklæde .
  2. Forbyg bakterier. Når du du har vasket dit ansigt er det vigtigt at du bruger en skintonic der fjerner de sidste rester af snavs og fedt . De fleste skintonics indeholder lidt alkohol . der får porerne i huden til at trække sig sammen . Skintonic er derfor god mod bakterier  Hæld lidt skintonic på en vatrundel og dup den over hele dit ansigt .
  3. Husk at bruge creme .Når du har renset din hud er det normalt at huden kan blive lidt tør . Derfor har huden brug for at du bruger en smule creme kan det ske at huden selv begynder at producere ekstra meget fedt . Så din hud bliver endnu mere fedtet end normalt Men husk at bruge en creme der er velegnet til uren hud .
  4. Betændte bumser Det er altid fristende at trykke på betændte bumser .men faktisk forværre  det bare din situation . Bumser bliver endnu mere tydeligt og efterlader en rød plet længe efter . At bumsen er væk Brug i stedet et bakteriedræbende produkt direkte på bumsen  – gerne flere gange dagligt ..Vask dit håndklæde ofte ellers overfører du bakterier til dit ansigt ..

 

Du kan risikere uren hud.

Hvis du ikke renser din hud om aften er der et stort risiko for at din hud bliver uren . da overskyende fedt . makeuprester og snavs fra hele dagen vil samle sig i porerne . Så for at undgå store sorte porer som senere kan blive til bumser -Skal huden altså renses inden du hopper under dynerne .

Du kan gå ind på min shop og købe jeres rense produkter

Som du kan finde inde på min Fan side Som hedder Kits Beauty shop som i kan finde inde på facebook ..I kan evt. give siden en like inde på siden så får i de sidste nyheder og tips med på vejen 🙂

14cdc114df9-cache

Epoch Glacial Marine mud ….Den er effektiv jeg bruger den selv to gange om ugen  . Den trækker snavs og urenheder ud af huden og efterlader en dejlige blød hud ..Den er velegnet til alle hudtyper …Den er bare tommelfinger op ……Prisen kan du finde inde på min shop ..Men husk lige få mit id nummer inde at shoppe ..Så får du procenter …Er det ikke værd at hente …Måske står du skal bruge en gave eller en værtinde gave så er denne her bare lige sagen ..Som du kan forkælet værtinde med 🙂

15650fe72f4-cache

Epoch Firewalker …Denne er både til fødder og hænderne ..som giver den næring og plejer som dine fødder behøver . Men jeg synes i selv skal gå ind tjekke min shop Og måske kan i finde nogen lækre produkter som i måske evt. kan bruge til julegaver ..Men husk at få de procenter ….:-)

Takker fordi i gad og læse med 🙂

XOXO

Pernille Kit Larsen:-)

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *