Forkæler du dig selv

Husker du og forkælet dig selv!

 

Ja vi har hørt det mange så mange gange før at vi skal huske passe godt på os selv ..HUSKER DU DET ?? . Om det så er ansigt pleje eller indvendigt .Det har stort betydning .Jeg har fundet mit Ansigt pleje som jeg er helt vild med ..Produkterne fra it works . Som jeg er forhandler for . Dem bruger jeg hverdag morgen & aften .! Hvis du er blevet træt af dit det gamle der hjemme men ved bare ikke hvad så er du komme til det rette sted . Det er IKKE nødvendigt tage på dyre spaophold for at forkæle sig selv det kan faktisk gøres ret simpelt . Du kan gøre det hele der hjemme …:-)

Disse produkter som jeg bruger selv hver dag morgen & aften .

  • CLEANSER GEL

Renser huden for urenheder som olie/ fedt ,snavs , forurening , og fjerner forsigtigt selv den vanskeligste makeup selv vandfast mascara . Fungere som barbere skum velegnet til alle hudtyper Rens dit ansigt dagligt med den blide botaniske gel .Denne silkebløde rensende skum efterlader huden hel ren og silkeblød . Renser uden at udtørre din hud . Passer til alle hudtyper vi anbefaler at bruge den samme med facial Applicator for få det bedste resultat .

  • TONER

Gendanner hudens naturlige pH – værdi . opstrammer porerne giver et sundt udseende med glød og mere jævn hudfarve . Tilfører fugtighed og næring til din hud . Velegnet til alle hudtyper . God mod solskoldning , insektbid  samt andre mindre hud irritationer

  • STRÆKMÆRKE CREME

Stræk mærke creme mindsker udseendet af strækmærker og andre ar . Fremmer hudens ungdommelighed !

 

 

 

Jeg elsker disse produkter man skal ikke bruge ret meget du kan se mere her på min shop KIG HER

og her er min fan side som du kan kigge mere på KIG HER  og give siden evt en like med på vejen så får du sidste nyheder med på vejen !  Husk du kan forkæle din veninde med disse fantastiske produkter . Jeg kan helt klar anbefale jer dem !! husk du kan få procenter på at opret jer som kunde .

Skriv for mere info eller bare hop ind og kig 🙂

 

♥Pernille

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: