Gør kroppen efterårsklar med denne fantastisk C9 som måske kan blive din favorit

Husker du og passe godt på dig selv  . Det skal vi gøre uanset hvad …Nu kan vi ikke komme udenom at det er blevet efterår og gået i den mørke tid i møde nu .Få mere balancen i din mave du kan mærke en stor forskel allerede et par dage efter . Jeg har selv været på denne kur …Jeg var selv lidt septisk med denne KICKSTARTER  men i skal lige huske på at denne her det er IKKE  en slankekur ..Så ville du ikke gerne lige smide et par kilo inde jul .!!  Du kan følge sammen med en af dine veninder eller venner så er i sammen om det jo flere jo sjovere er det så bakker man hinanden op ♥ Denne C9 er kun til 1 person .♥

MIN FANSIDE

 

Jeg er selv med i vores team Forever Living ..De er så lækker deres produkter ..Da vi er gået i den mørke tid i møde og mindre sollys stiller større krav til vores immunforsvar …Så er det jo så fantastisk at du kan få hjælp via denne KICKSTARTER. Og har sommeren være hård i mod dig ..Så er det nu du skal være klar på denne fantastisk rejse med C9 den kan fås med vanilje eller chokolade …Men der findes også andre .Såsom F15 . Men den har jeg ikke være på .Der er 8 ting med i C9 pakken ..Prisen får du af mig Hvis det har din interesse ♥ Jeg lægger en links ud på dette indlæg om mit forløb med C9 .. MIT FORLØB MED C9

 

Vil du kickstarte et sundere og slankere jeg?… – så kan den populære C9 varmt anbefales 👍🏻

I boksen medfølger:
• Forever Gel Original (Aloe vera drik)
• Forever Fiber
• Therm tabletter (øger bla forbrændingen)
• Forever Ultra vanilje eller chokolade
• Målebånd
• Shaker
• Hæfte som vejleder dig gennem de 9 dage med bla opskrifter og gode råd.

Jeg vil støtte og vejlede dig undervejs

 

Jeg har fundet nogen  blogger som også har været på denne KICKSTART …LÆS MERE HER ..Ihh 9 dage med C9  ♥ Men husk at vi reagere forskellige på vores kroppe ..Vi er jo ikke ens ..DAG 9 PÅ C9 .♥ Du ville få det meget bedre med dig selv ..Dig som har svært med de andre slankekure som der findes …Så er denne KICKSTART  lige noget for dig .Jeg selv personligt er ikke så god til at gå på slankekur .Men nu når man når man er i de 40,erne .Så er det lidt svært at komme af med det hvis man ikke gøre noget .♥  Der står i det lille hæfte som er med der står alt hvad du skal gøre ..Det er så nemt det hele står skrevet i denne hæfte . Så dig som sidder og læser og kan mærke at du ikke snart ikke kan passe dit tøj og har fået lidt af det gode mad og alt muligt andet løbet af sommeren ..Så er det nu at du skal gå i gang .med dette forløb … Den Crazy C9 ….♥   Du er ikke alene .Der er masser af grupper hvor du er med i . Gå efterår i møde med dit nye jeg !!  Så tøv ikke skriv til mig ..Glæder mig til at høre fra dig .♥

 

HAPPY SHOPPING ♥ 

 

 

♥ Pernille

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *