Jeg har lavet interview med forskellige mennesker 😘

Ja tænkt det er nu allerede Torsdag som tiden den går .Skønt nu er det fint vejr som de har lovet .Det har ellers møgvejr .Men  nu skinner solen . Vi elsker sol og varme . .Jeg har lavet et lille resume fra mine interview med nogen mennesker som i burde læse .. Jeg er i gang med at få et aftale i hus som jeg afventer svar fra kendt skuespiller …!  Jeg har lavet et interview med en kendt kok som alle kender …CLAUS HOLM  Han er rigtigt sød …Jeg tog mod til mig og prøvet at skrive til ham .Han er fuldstændigt nede på jorden ..Sød og flink …Tak fordi jeg måtte ♥   Så fik jeg også lavet et interview med skøn kvinde ..Hun startede med bare og skrevet op hos en skønheds firma og nu er hun nået meget op i toppen ..Sej kvinde som i dag har to små børn …SOM DU KAN LÆSE MERE OM HER  Man skal virkeligt arbejde for det ..Det hjælper ikke bare sidde på hænderne og intet gøre noget .Viljen skal der til og det får hun også…Tak til dig skønne kvinde som jeg måtte lavet et interview med dig ! ..Jeg fandt en anden skøn kvinde som også arbejde over online marketing .Men bare med nogen andre skønheds produkter hun har også arbejde sig op til toppen til der hvor hun er idag …LÆS MED HER ..HVORDAN HUN STARTEDE   Det er helt vildt .Som de er nået langt med deres projekter som er blevet til deres fuldtids job …Hvis du også kunne tænke dig Så kan du kontakte mig …Jeg sælger også skønhedsprodukter SOM DU KAN LÆSE HER    .Men som i ved så arbejder jeg på sagen med få et aftale i hus hvor jeg afventer svar fra …Så må vi se hvornår det bliver ….♥

♥Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *