Ja du læs rigtigt man kan godt smide et par kilo på den sunde kaffe .Jeg var også selv skeptisk over det .Jeg er selv i gang med drikke SlimRoast  som den ene af dem der hedder . Jeg er selv lige starte på vores SLIMROAST .Når man tager dette forløb så skal man altid huske tage før og efter billeder for det er ikke altid du kan huske det .Men husk også lige taget nogen mål med et måle bånd …For det kan ikke altid ses men man kan mærk det på tøjet . Der er nogen som hurtigt til at tabe det end andre ..Men husk det reagere forskelligt fra mennesker til mennesker .Men husk også lige kigge på jeres kost samtidigt …♥  Og kan man virkeligt blive slank med kaffe ???? Jep det kan man virkeligt .♥ Hop ind på min gruppe eller side på gruppen kan du se en masse resultater ♥ Så dig som drømmer om at kunne tabe sig et par kilo  eller bare blev en vane med at drikke den kaffe ja eller bare vores nye kakao …♥  Har du lyst til at få din egen kaffe shop . Kaffen måske verdens sundeste . ♥ Så kan du direkte gå ind enten bestille eller få din shop links for 28 euro som svare til 175 kr i danske …♥  Hvis det har din interesse så skal du bruge mit brugernavn som er Coffeekit ♥  Vi har ikke kun kaffe og så energy og mange  andre  men husk vores produkter de er 100 % Naturlige ingredienser !

MIN FAN SIDE 

 

Sund og Slank by Pernille

 

Min gruppe

SUND OG SLANK BY Kit 

Del gerne denne gruppe og side hos jeres venner  her er min shop HER ER MIN SHOP  ♥ Tjek det ud og se om det kunne friske dig !!   Jeg sender også nogen smags prøver ud til 3 stk til 39 kr med portoen .  Vi har fået et nyt produkt som er KAKAO …Så hvis du ikke kan lide kaffe så er der den nye kakao …♥

mit forløb med vores spray♥   Jeg elsker den kan IKKE undvær den og samtidigt den har en dejligt smag af mint ..♥

 

Her kan du se hvad SlimRoast består af og hvad den gavner ♥

Jeg selv personligt som ALDRIG HAR DRUKKET KAFFE  men det gøre jeg nu …Skal op på 2 stk om dagen .!!  Men tag en smut rundt omkring og se om det lyder fristen ..Så send mig en Pb hvis du er i tvivl .♥

Mangler du noget energi   ….Så prøv en af disse ..♥

 

Gør kroppen klar og få nye vaner lad den søde tand blive ♥ Du har snart prøvet alt men alligevel ikke alt så er dette måske noget for dig ..♥

Virkeligt lækker med denne sunde kaffe ..MUMS ..Hvad siger du til at få skifte din kaffe ud derhjemme med den sunde og dig som aldrig har drukket kaffe ..før ligesom jeg ..♥

Vi går op i kvalitet den bliver sendt direkte til din hoveddør ♥  Så har du lyst til en prøv smagning ..Jeg elsker min kaffe ♥

 

Så har jeg lavet en lille video som du kan se her hvordan du kommer ind fra starten ♥

SÅDAN KOMMER DU IND OG BESTILLER

♥ Vi dansker elsker kaffe så hvorfor ikke prøvet disse her ♥

 

 

♥ Pernille