Kan du undvære din mobil en hel dag ?

KAN DU UNDVÆRE DIN MOBIL ??

Vores mobil er ligesom vores dagbog bruger den til mange ting rigtigt mange ting ..Igår lave jeg også et indlæg om det …Hvor jeg fandt nogen mennesker ..jeg manglede lige en…

KATRINE BRANDBORG ..

Hendes svar 🙂

Jeg er bevidst om at tage pauser . hvor jeg kan bruge skærmen .Det er på samme tid hvor pigerne herhjemme får skærmtid .Lidt på samme måde som når min store pige på 11 år og jeg har læsestund . Vi er sammen om det .Ellers bruger jeg jo telefonen som mit arbejdsredskab og det ved familien godt ….

 

Hvis du ville se mere til hendes blog så kan gå ind her KATRINE BRANDBORG


Tro du at du kunne undvære din mobil en hel dag ?????  Om jeg kunne en hel dag ….Men jeg kan  i nogen timer . Det har jeg har gjort mange gange før ..Så det er jo ikke noget problem …Mange gange hvor jeg har den på lydløs …For jeg gider ikke høre de der lyde hele tiden bib bib bib ….Så går der jo hurtigt lige mere end 5 minutter ….Der er så meget at en mobil kan nu om dage …Og ja hvad gjort man ikke i gamle dage …..Før alt dette blev opfundet …

Du elsker din mobil ♥  Og elsker at tjekke de nye apps……og kan lige at prøve nye ting .. Og nogen gange er det svært for så skal vi prøve de apps som er lige kommet for at se om det er noget man kan bruge ….

Jeg have en gang glemt min mobil så den måtte jeg undvære en helt dag ..For min kæreste have den i hans lomme fordi jeg ikke have nogen lommer ..Og lige pludseligt gik tiden så skulle jeg møde ind ..Så jeg kunne ingenting hverken sms eller ringe hvis nu jeg fik tidligt fri …..eller noget andet …Jeg tro også det er den ene gang jeg har glemt min mobil ..

  • Hvis du have en et rigtigt godt råd ???? ..Så er hjertelig velkommen til at skrive en kommentar ..Til at med hvordan man kan undvære sin mobil …

Tør du og springe ud i det med at sluk din mobil en hel døgn og være mere nærværende med dem du er sammen med ????? Men det er jo sundt engang imellem og bare sluk den helt …Og de kan jo ikke forvente at man står til rådighed i 24 timer i døgnet man jo sin familie og børn ….Og ja bare hvis man ikke lige får svare lige med det samme så tro man at man er sur eller gider ikke ……Jeg pleje at sige man kan ikke altid svare med det samme ..Bedre sent end aldrig …Og ja hvis du ikke har lagt mærke til det så mange os enten køre i bil eller  sidder i tog eller bus eller what ever så sidder vi med hovedet ned i den skærm …….eller taget billeder

Ja vores Sociale Medier fylder meget af vores hverdage ……Tro du at du kunne undvære de sociale medier bare 1 -2  dage ????  Men der er rigtigt mange som arbejder på sine mobiler og tjener penge via det ….rigtigt mange .♥

HAPPY BLOGGING ♥

 

♥ Pernille

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: