Kanel kan bruges til mange ting

Kanel kan bruges til mange ting..Det er ikke kun til bagning og madlavning …Og det kan og så bruges til dufte ..og det dufter bare så godt  …jeg fandt en opskrift på man kan lave ansigt maske med kanel ..

Kanel og honning ……Du skal bare bruge 2 stk tsk af kanel og honning og så røre det rundt i ca 5 minutter …og så komme det på ansigtet og lade det sidde i ca 20 minutter  ..Og bruge varmt vand til at skylle det af med …jeg ville råde jer til gøre det inde at i går i bad …!

 

Duften af kanel på rosenrød sætter os i julehumør men kanel er også  godt krydderi til æbler . Kager . Hovedretter . Kanel på cappucino er populær og en stang kanel i tepotten får teen til at smage sødt og krydder .

 

Der siges at det er også godt mod forkølelse  ..og godt hvis man har Menstrationssmerter !

Jeg elsker duften af kanel ….😄

Så kanel kan mere end du går rundt tro …..Kanel kan mere end du tror

Man kan få det mange måder .poser og stænger …mange lækker kanel ..Du skal spise kanel med måde for dit helbred

ja man skal også passe på med og ikke spise for meget af det …men du skal bare Obs på at det kan vær skadeligt for din lever …Men du tro det nok ikke men du kan faktisk tabe dig med spise honning og kanel .

Men ægte kanel er sundt …😄

Hvad bruger du dit kanel til ? Bagning ?

Derfor skal du spise ægte kanel    ………Når jeg laver mit ansigt maske ud af honning og kanel    …så gøre jeg 1 gang om ugen …huden bliver dejligt blød ..men du skal nok forvente at den bliver lidt rød bagefter …..

husk kanel kan holde sig i 6 mdr og helst i et mørk sted …du kan sagtens finde en masse opskrifter på nette med kanel i …

De utrolige fordele ved honning og kanel   Ja kanel er lækker ….har du været ude i kulden ..Så kan du få varmen med en stor og god kop chokolade med kanel …

❤️ Pernille

 

 

Share:

1 Comment

  1. 3. januar 2017 / 15:51

    Son of a gun, this is so heulplf!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *