En lækker kage til påsken😘

Så er det snart påske …Så mange af os som snart skal en masse påske frokost …Men vi skal ordne have hos os selv .og klippe alt ned totalt så det er klar inde at bladenen kommer på igen …Mine forældre kommer nogen. Af dagen i påsken fordi min far skal hjælpe Min Brian …😄    Ja tænk der er ikke mindre 1 mdr til påsken. Mange som starte på deres camping ..mange som også skal ud i haven …Når men jeg fandt en lækker opskrift på en kage …Men jeg har dog ikke selv prøvet den .men den så lækker ud ….Og så er der sikker en masse madspild i påsken ….Ja men så kan man jo spise rester eller lave noget lækker noget ud af de rester …Det er sjældne at vi smider noget ud …Det bliver spis 2-3 dage hos os eller kommer det i fryseren …Mange som er virkeligt imod og spise det samme i flere dage ..!! I stedet for smide det ud .Så kunne man jo give det til de fagtigt som ikke har så mange penge ….Når men jeg fandt en lækker opskrift på nette igår ..Som jeg ville dele det med jer …..

Påskekage med kokos og citron !

Kokosbunde . 300 gram mel .-2 tsk bagepulver .- 100 gram kokosmel .- 4 æg .- 1/2 tsk salt .- 225 gram smør .- 375 gram sukker .- 2 tsk vaniljesukker.- 2 1/2 dl kokosmælk .

Citroncreme. 4 citroner .- 125 gram smør ( koldt ) 4 æg .- 150 gram sukker .-

Glasure …200 gram flødeost .- 50 gram smør ( blødt ) .- 150 gram flormelis .- 1/2 dl kokosmælk .- 1 tsk vaniljesukker .-

Pynt …..75 .gram ristede kokoschips ( f.eks fra urtekram )  20-25 påskeæg i pastelfarver 8 Fra athorn berg )

Sådan bager du påskekagen ..

Kokosbunde…1.Lad alle ingredienser til kokosbundene få stuetemperatur inden du går i gang .    2 . Sigt mel og bagepulver sammen og tilsæt kokosmel ….3. Del æggene i blommer og hvider . Pisk æggehviderne til blødt skum .tilsæt salt og pisk dem helt stive …..4. Pisk smør .sukker .vanillje cremet i 2-3 minut med en håndmikser .pisk æggeblommerne i en ad gangen  5 …….Rør melblanding og kokosmælk i dejen skiftevis lidt af gangen . Vend de stive æggehvider i dejen 2-3 omgange …6. Fordel dejen i 2 smurte springforme …….7. Bag kagerne ved 170 grader varmluft i 40-45 min . Drej kagerne og byt evt. rundt på dem efter de første 30 minut . Tjek med en tandstik om de er gennembagt ..og sæt dem til afkøling i formene på en rist ….

Citroncreme ….1.Vaks citronerne . riv skallen .og pres saften .skær smørret i små terninger ……2.Pisk æg .sukker .citronskal og saft med et alm .piskeris i en skål over et næsten kogende vandbad .Pisk til det bliver tykt og cremet og ca 69 grader varmt ..det tager 8-10 min. . 3 …Tag skålen op af vandbad og pisk smørterningerne i et par stykker ad gangen ..til cremen er blank og glat .afkøl og sæt cremen i køleskabet ….

Lagkage…..1. Tag kagerne ud af formene og del dem i hvert i 2 bunde . læg dem sammen med citroncremen i en rengjort form sæt kagen i køleskabet i mindst 3 timer ..og helst til næste dag ……

Glasure …….1.pisk flødeost og smør cremet og pisk flormelis . kokosmælk og vaniljesukker i .Pisk glasuren luftigt og sæt den i køleskabet mindst 30 minutter ..

Pynt ……1 .. Smør glasurene over hele kagen med en palet .tryk kokoschips ind i glasuren på kagens sider og sæt påskeæg i overfladens glasure …

Hmmmmm sikke en lækker kage ..Så mon ikke det er en man bliver mæt af …..Men husk det er bedst lave kagen dagen før når i skal have gæster ….Hvis du ville se flere af mine opskrifter så er du velkommen gå ind her SE MIN PROFIL   ♥ Og give siden en like med på vejen ….I er velkommen til at bruge denne opskrift ..

♥Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *