Lækker produkt fra Forever Living 😘

Denne lille skønne flaske som jeg bruger hverdag ! Den hedder Forever Alpaha  E Factor Virkeligt lækker . kan helt klar anbefale jer den ..virkeligt lækker . Kan bruges til mange ting …Man kan komme dråberne i sine creme  . Mere skal der ikke til …Og tænk den kan holde sig i meget langt tid …Jeg har haft min snart i 2 mdr …Der skal bruges 3 dråber og det er det …!  Og den dufter ikke slemt ..

Denne lille flaske er en plejende kur .Som giver din hud en ny spændstighed ..Som ens hud frisk .glat .og smidigt ..Passer også til sart hud ..Så bare gå i krig med denne skønne her ..For at opnå det bedste resultat det komme det i jeres creme som kan evt. være Night creme eller Firming Foundation lotion .Så kan du det ..For at opnå det som du gerne vil have ..

Så nu har jeg selv brugt den i en stykke tid ….Jeg må indrømme at den er lækker …Kan helt klar anbefale jer den …..Forever Living har virkeligt mange lækker produkter som jeg selv jeg selv bruger ..Jeg har kun være med i Forever Living i 1 års tid ..Men starte op igen ..for jeg synes de er lækker jeg bruger ikke andet der fra for plejede min hud .!  Skønne  … I love it ♥ Hvis du står selv gerne ville købe denne her ..Så er du velkomme til at kontakte ..Og hvis du selv skulle få lyst så kan du få dit eget Indkøbs nummer og der får du 15 % ved at bruge dit eget ..Smart ..det er da værd prøve …! Og det smarte det er du kan gå udvidet dit eget så du kan tjene penge på det .! Hvis det er det at man ville …Det er ganske gratis at opret sig det koster ikke noget …! DU har ingen forpligtelser og ingen risiko .! DU behøver ingen lager derhjemme hos dig selv .!

Min side ….. I er velkommen til at gå ind på min side og give den en like med på vejen MIN SIDE  Hvis du ville se mere af vores lækker produkter ..Der inde har jeg også lagt en katalog ud med de andre produkter fra shoppen !   Hvis i ville købe så foregår det over Mobilpay …Da jeg er ny så har ikke fået åbne min links endnu …Så det glæder jeg mig til at få åbne ….!  Skriv hvis der er andre produkter som lyder spændende !

Den er must have …Det er nærings dråber som er fyldt med E-vitaminer ..Som er med til gøre huden tilfør fugt og blødgøre den …. Du kan komme det i den som hedder Aloe Vera Gelly Som gøre det ekstra bedre så får du en lækker massage creme Som du ville elsker …virkeligt lækker ..Prøv den ….Din hud bliver dejlig blød ..Og den er og til gavn for andre ting ..Bla at du kan massere det i dit hår i hovedbunden gerne hver aften ..hvis det er det du gerne vil …Så hvis dette lyder virkeligt lækker og spændende og tænker ej altså ..den må jeg bare eje …Så hvis du gerne ville forkæle dig selv med denne her eller din veninde eller bare en som du holder af …Så send mig en Pb …!! Jeg har kun hørt godt om den ..Tænk denne lille flaske god til mange ting ..Og du kan faktisk også massere dine brystvorter hvis du lige har født og hvis de er ømme .Så kan den blødgøre det …

Jeg elsker denne ordsprog Som dene her .!  Jeg kan kun sige med et ord ..LOVE … ♥  Så der skal ikke så meget til for din hud bliver dejligt blød …At hjælpe dig og din familie med at få det bedre og se bedre ud !  Vi er klar de bedste ! ♥

♥Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *