Lækker spaghetti ret 😘

Ja hvem elske ikke Spaghetti eller lasagne hmmm …Og der findes rigtigt mange forskellige retter med sådan noget ..Jeg fandt en lækker ret ..Som alle kan lave …Selv dem som er knap så god til at lave mad ..En skøn pastaret fuldkornsspaghetti og grønsager !

Spaghetti med hvidløg og Chili .

Spaghetti 

400 gram squash . Spiralized vægt .- 100 gram fuldkornsspaghetti

Fyld..

2-3 spsk ekstra jomfruolivenolie .- 4 fede hvidløg .- 2 store håndfulde kruspersille .- 2 nip peperonico .- 1 usprøjtede citron .- himalasalt .-

Sådan laver du spaghetti med hvidløg & Chili .

1. Spaghetti . Skyl squashen og kør den gennem spiralizeren . Læg halvdelen af strimlerne i en sigte . Kog pastaen al dente i letsaltet vand efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra sigten med squashen og bland resten af de rå strimlede squash i lav fyldet mens pastaen koger .

2. Fyld . Skær hvidløget i tynde skiver .skyl og slyng persillen og finthakke den fjern kernerne i chilier og skær den i meget tynde skiver .svits hvidløg og chili i olien på en mellemvarme pande til hvidløget lige netop begynder at tage farve . Tag panden af varmen og bland med pasta og persille . Smag til med fintrevet citronskal og lidt salt .!

Man kan evt .bruge flute til retten hvis det er det man ville 😄 Der findes hav af opskrifter på spaghetti retter . Dem som lever på SU de kan være med på denne ret ..man kan sagtens servere den når man har gæster sagtens …Jeg siger bare MUMS til den ret her ..Hvis man er træt en dag og hvis man er sulten så kan man lige lave denne ret .nemt og hurtigt ..tager ikke mere en halv time at lave den ..

Hvad er jeres ynglings spaghetti ret ? Smid gerne en kommentar 😘

Så gør jeres hverdag retter lidt letter og sjovere ..

❤️Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: