Lav din egen blog 🤔

Indlægget indeholder Affiliate Links

Hvis du lige pludseligt får lyst til at lave en blog …Der findes utrolig mange netværk til blogger .😄 Min blog er Helt min egen . Den eneste netværk jeg er med det er Bloggers By Heart Kom ind og kig på vores netværk …Her engang i April skal vores netværk mødes et sted inde i Kbh hygge 😄 Vi er par stykker i dette netværk ..Blog det er næsten som en dagbog …Nogen som skriver lidt om moden og mad og skønhed og hverdag i ens liv og osv ..😄

Det er ikke så svært at lave en blog selv …Men for nogen er det svært .

Her er nogen trin som du skal starte med når du skal lave en blog 😄

Trin 1 . Domæne og Webhotel

Trin 2 . Opsætning af blog

Trin 3 . I gang med at skrive .

Hvad er Domæne og Webhotel ???!!!!!  Det er hvad du kalder din hjemmeside altså dit navn på blog og der findes mange forskellige og priser ..webhotel er GB hjemmeside plads ..

Opsætning af blog ….Det er opsæt sin blog og layoute din nye blog hvor den kan få en flot udseendet ..ens egen design der står hvad du skal gøre derinde ..

Igang med at skrive …Så skal man lige finde sin egen niche det kan være lige fra Livsstilblog . Madblog .skønhed .bøger .rejse og osv …hvad der falder ind hos en …men husk det kan godt tage sin tid nogen gange …

WordPress vejledning for begyndere

Der er heldigvis masser af steder hvor man kan hente hjælp hvis man lige står i stå …Når du skal vælge et Domæne og webhotel  Så kan jeg anbefale Unoeruro de er ikke så dyre ….Lav en blog på eget domæne   Og du kan også tilmelde dig hos mit netværk …Som hedder Bloggers By Heart ..Og ejeren af denne netværk det er Katrine ..Husk der findes rigtigt rigtigt mange blogger bare alene her i Danmark  og nogen som ligger på første pladsen ….Men de har også blogge i flere år ..Denne blog som er min egen her den har jeg kun haft 1 år .♥ Så husk der er masser af hjælp af hente …Du står ikke alene om det …!!

♥Pernille

Share:

5 Comments

 1. 20. februar 2017 / 22:21

  Virkelig fin artikel,dejlig nem guide! Tak 🙂

  • Pernille
   Forfatter
   21. februar 2017 / 07:21

   Det var så lidt 🙂 Det er jeg glad for at høre ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *