Mette Blomsterberg – Professionel bageudstyr

Indlægget indeholder Affiliate Links

Hvis du står og skal have gæster her i weekenden ja eller bare have gæster og dig som sidder og læser med her og ved slet ikke hvad for nogen desserter du ville lave .Så er dette måske lige noget for dig .Vi dansker elsker lækker hjemmebag og desserter .♥ lækker opskrifter en lille guide til dig .som jeg ville dele med jer fra en hjemmeside . som jeg synes der er mange andre lækker op skrifter men disse her er bare en af de få som jeg fandt til jer ..Som jeg mener kunne været noget for jer .♥

Mette Blomsterberg – Professionelt bageudstyr

Jeg elsker selv at bage .Men igår bagt jeg en banan kage som er en mine ynglings opskrifter .♥ Hvad for en er jeres ynglings kage opskrift . Smid gerne en kommentar til indlægget ♥ Vi elsker flotte billeder af opskrifter som vi forelsker os i mange gange .og tænker ej altså den må jeg selv prøve og lave men så opdager at den ikke er så god alligevel …så gider man ikke men den var jo ellers så nemt ..sådan er det mange gange ..Men den banan kage den er min ynglings ♥  Ved at bage kan være en af vores hverdags lykke . Fordi det er så hyggeligt .og vi elsker det ..Kan du også lide at bage ? Man kan faktisk finde sunde opskrifter på kager .♥  Måske har i  læs om denne opskrift  her .!!

Æblegrød .

4 store .syrlige madæbler – 150 gram sukker – 1/2 polynesisk vaniljestang – saft af 1/2 citron – 1 dl vand

Hvide chokoladefingre

150 gram god hvid chokolade

Ribsgele

225 gram ribs – 1/2 dl vand -150 gram sukker .

Desuden .

4 dl piskefløde – 200 gram æblekageraps .

Denne opskrift er beregnet til 6 personer !

Fremgangsmåden

ÆBLEGRØD…..Skræl æblerne og skær dem i kvarter . Fjerne kernehuset . Skær hver æblebåde i tre mindre stykker og kom dem i en lille gryde . .Kom sukker , og vaniljekorn og den tomme vaniljestang . citronsaft .og vand ned i gryden til æblerne og kog det hele med låg på . Til æblerne brister og koger ud . Lad æblegrøden køle af .

SE HVORDAN DU GØRE !    Kom den tempererede chokolade i en engangssprøjtepose og klip 2 mm stor hul . Sprøjt chokoladen ud på bagepapir i 8-10 klatter med en diameter som en to krone . det er med vilje at der skal laves nogle stykker ekstra end der skal bruges .da de nemt går i stykker . Kør straks pegefingeren let igennem hver klat .så den bliver tyndere oppe i toppen stil dem kort i køleskabet til chokoladen er størknet .RIBSGELE  Rib og skyl ribsene og kom dem i en gryde sammen med vand og sukker . Bring det i kog og lad det koge under låg ved middel varme i ca 15 minutter rør i det af og til så bærrene brister .Hæld bær og saft igennem en saftpose eller igennem et vådt . hårdt oprevet rent klæde lagt over en sigte .Lad gelen afkøle .Den skal lunes en anelse igen .inde den kommes på æblekagerne . Anretning Pisk 2 dl af piskefløden til let skum . Byg æblekagen op i lag med skiftevis rasp. æblegrød og en anelse flødeskum .Gentag indtil alle glas er tilpas fyldt .Lunt Ribsgelen en anelse og slut af med et tyndt lag af den flyvende ribsgele stil æblekagerne i køleskabet i minimum  3 timer eller tildækket til næste dag .Inden servering piskes de resterende 2 dl piskefløde til sprøjte fast flødeskum . kom det i en engangssprøjtepose med en 12 mm glat tylle og sprøjt små kugler af flødeskum øverste på hvert glas …Afslut smukt med de hvide chokolade fingere og server æblekagerne iskolde ….Mums  lækker ikke …Velbekomme håber du bliv inspireret af denne opskrift .♥

♥Pernille

Share:

3 Comments

    • Pernille
      Forfatter
      5. marts 2017 / 19:16

      Jep 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: