Mit nye samarbejde med Parfumesale.dk

featured-box-3

Her er så mit det nye samarbejde med dette firma ..Som jeg glad for få et samarbejde med 🙂 Det er virkeligt fedt . Det er et helt nyt firma som er lige selv kommet op at køre det er så nyt som det skal være .  Selve firmaet ligger i Holstebro . Men har også en fan side inde på facebook hvor man evt. kan kigge mens man er derinde ! ..De har meget lækker produkter lige fra Make up til parfumer … Og plus de har fede gaveæsker som man kan købe ..hvis det er det man ville .

De mærker som de køre med det er .

Lacoste

Boss

Giorgio Arman

Calvin Klein

D & G   Dolce. Gabbana

Paco Rabanne

Burberry

Paco Rabanne Lady Million Eau de parfume 50 ml spray

paco_rabanne_lady_million_eau_de_parfum_50ml_spray_large

Selv jeg er bare helt forelsket i denne parfume …Den er virkeligt –og dufter virkeligt godt …Den passer til alle med hensyn til dufte .Som du kan finde herinde på webshop ..Den er virkeligt populær ..Så hvis du står og mangler noget parfume så er denne her  lige noget for dig …Jeg har selv brugt den . Så det helt klar jeg kan anbefale den ….Den får 5 stjerne fra mig …

Gå ind på deres hjemmeside .

parfumesale.dk

Og så er der også personligt pleje som er til mænd og kvinder .Ja husk vi skal passe godt på os selv …Så oveni købet det er det bedste af det hele når du handler .Spar op til 65 % er det ikke bare fedt …De har vildt mange lækker gaveæsker ..så hvis du står og mangler en julegave eller bare en værtinde gave så er dette lige sagen …Lækker mærker …Som alle bare kender ..

Clinique 3 step skincare

q291127_large

En lækker hudplejer serie …Som er velegnet til alle

St Tropez Self Tan Bronzing Lotion 240 ml

eup5ugdzk3d4d0fxm0rvv1raejjrt0f2nfjrsdfzvuc_large

Jeg håber at du finder vejen til deres Nye spændende web shop side …Mange lækker produkter .

Pernille 💞

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: