Er du vild med Risalamande ..Så har jeg en lækker opskrift på hjemmelavet risalamande …Så dig som ville lave det selv fra bunden så er opskriften lige her ..Du skal nok regne med det tager ca 1 times at lave den ….denne opskrift svare til 6 personer .♥

 

Risalamande 

  • 1 liter sødmælk
  • 50 gram sukker
  • 150 gram grødris
  • lidt salt
  • 1/2 vaniljestang
  • 1/2 liter piskefløde
  • 200 gram smuttede mandler

KIRSEBÆR SAUACE 

  • 1/2 kg udstenede stevnskirsebær
  • 2-2 1/2 dl vand ( start med 2 )
  • 125-150 gram sukker ( smag til )
  • 1/2 Frederiksdal kirsebær vin
  • (brug den du vil server til )
  • saft af halv citron
  • 1/2 kanelstang og en stjerne anis

Kog grøden sammen med lidt af sukkeren , vaniljestang og lidt salt ca 1 time ..Drys den færdige grød med sukker .Så den ikke trækker skin og lad den afkøle .

Bland den afkølede grød med 1/2 liter piskefløde .200 gram hakkede mandler .

 

Kirsebærsauce

Kog de udstenede stevnskirsebær og øvrige ingredienser op og smag til .Jævn evt. kartoffelmel eller maizena . Lad den gerne trække til dagen efter .

Velbekomme ♥

LÆS HER …FLERE OPSKRIFTER HER

 

♥ Pernille