Så kom jeg igennem – C9

Da jeg selv er forhandler hos Forever Living .De har mange fede produkter synes jeg personligt .De er værd at købe .:-)  Da man er forhandler ser man helst man skal  prøve produkterne så man kan fortælle folk og vise dem det på de sociale medier .:-)  Vores kunder elsker C9 ..Jeg har endnu ikke hørt noget dårligt om det ..Man ser det alle vegne på de sociale medier Såsom Facebook og Instagram ….Man bliver helt inspireret af pga også af billederne som folk lægger ud .og deres tekster .!  HUSK DETTE ER IKKE EN SLANKEKUR MEN EN KICKSTART . Og du får mere energi og er ikke lige så meget træt som man var inde ..!  Jeg fik da nået  at tabe mig 1 kg .! …. Jamen så kom jeg da igennem C9 Sej gået af mig .Synes jeg da selv …Hi Hi …Så hop med på C9 bølgen – Prøv det …Så ville du være klar til forår så er det nu at du skal gå i gang og få det bedre med dig selv …Og pænere hud …Hvis du har problemer med din hud så er dette bare lige sagen …

Jeg er den type som er IKKE så god til det med slankekure …Så tænke jeg  må da prøve denne her …Selv jeg var lidt Skeptisk i starten over at skulle gå i gang med denne C9  Men jeg kom da igennem den … Men blev da selv nysgerrig over denne KICKSTART .    Og hvorfor jeg selv gik i gang det var og skære ned på alt de søde sager …Og mit mål det er og drikke mere vand meget mere …For vand er godt …og sundt …Og godt for huden og det kan ses på en hud og man drikker nok vand . Og det kan også ses i ansigtet og man drikker nok vand ..Så det er mit mål 🙂

Selv jeg personligt har ikke spis lige så meget som jeg plejer …! Det er en fordel …Så nu har jeg altid en KANDE VAND  stående i køleskabet ..det var jeg ikke så god til før …

Dag 1 .1 glas vand / 30 ml Forever Gel original / 1 tablet forever therm og så mindst 30 minuter træning ( Det er op til dig  hvad for noget for træning ) Mellem måltid 1 x pakke forever fiber i en eller form for væske ..og så igen til frokost 1 glas vand og 30 ml forever gel 1 x målske ultra enten kan det være med vanilje eller chokolade blandet med 3 dl minimælk ..og plus 1 tablet . Middag 1 glas og forever gel . Aften 1 glas vand og forever gel . HUSK DRIKKE TILSTRÆKKELIGT MED VAND  ….De to første dage  kan være lidt hårde at komme igennem ….Sådan følge du de ting i 9 dage …

Lav dig en lækker Smoothies ..

Jordbær shake med lime . Fugtigt shake med herlig eksotisk smag ..Blend 2 dl usødt kokosmælk -1 dl jordbær . 1 dl mango og 1 måleske ultra shake ..Smag til .

Men husk der findes andre opskrifter på Smoothie de behøver ikke være kedeligt og det behøver heller ikke være og spise sundt . Opskrifter står i bogen som er med i C9 .

Og du får masser af hjælp inde på Facebook hvor du kan følge deres opskrifter ovs ..

Så hvis du vil i gang med en udrensning så siger du bare til .♥

Min kondi som jeg gjort det var gå tur halv time eller 1 kvart på vores egen kondi cyklen 🙂  I starten fik jeg lidt ondt i hovedet ….Men det er fordi det er tegn på det begynder så småt rense din krop …:-)  Men de 9 dage går nu alligevel ret hurtigt ..Inde du ser sig om så er du færdigt ..Du kan godt når jeg kan så kan du også ….Jeg download en app på mobil som hedder 7 minutter ,,der er forskellige tips til kondi øvelser ..

Jep jeg ville da gøre det igen på et tidspunkt det er helt sikker …Du kan tro du har ikke lige så stor sukker trang efter denne KICKSTART . Pillerne som er med som du skal tage hverdag .De er med til mindske dit behov for sukker …Jeg kan da mærke det på mit tøj selvom det kun blev til 1 kg …

Jeg er utroligt glad for chokolade må jeg nok indrømme men det har jeg dog ikke spis så meget af …som jeg gjort tidligere …Jeg ville trampe ned på i hverdagene og så gør det kun når min kæreste er hjemme så sidde og hygge os …

Her er nogen af mine Smoothie som du kan se her som jeg fik lavet under forløber med C9

Så hvis du vil i gang med omlægge dit liv og få dig en sundere livsstil så kontakt mig .♥ Omkring denne C9 !!  Hvis du ikke selv tro på det ..Så synes jeg du skal prøve den …Så send mig din bestilling eller mere info om prisen !  Som jeg skrev tidligere så jeg skeptisk med kom igennem den og fik tab mig 1 kg …!

Men husk også spise frugt ved siden af under dette forløb som du er i gang med ..Her kan du gå ind og tjekke min side og give min side en like med på vejen ♥

MIN SIDE

Hvis dette har inspireret dig i selv at prøve dette forløb på C9 så kan du se mere inde på min side . Så du kan få mere info omkring disse ting her .♥ Du kan også få dit eget indkøbs nummer der får du 15 % af din egen indkøbs nummer det er da værd at hente .de er vildt lækker de produkter ♥ Jeg bruger kun fra Aloe Vera ..Jeg bruger ikke andet …♥

♥Pernille

 

Share:

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *