Så starter jeg på min rejse med C9 😘

Så starter jeg snart på min rejse med C9 imorgen mandag . Kom lige i  tanken om jeg have jeg glemt købe nogen ting bla frugt og sådan noget så jeg kan lave Smoothie 🍌 Så jeg måtte lige udsæt det lidt ..jeg have så mange andre ting 😄

Der er sikker mange som sidder og tænker hvad er C9 ??

Læg Fundamentet til at se få det bedre og se bedre ud . Du kan købe denne boks af mig . Jeg har også en der hedder F15 som er bare udvidet med 15 dage istedet .

C9 består af

Forever Gel Original

Den originale ! Vores bestseller aloe vera drik består af naturel . Håndplukket aloe vera nydes daglig af millionvis af mennesker over hele verden .

Forever Fiber

En portion giver dig nemlig hele 5 gram kostfibre men minimalt med kulhydrat og kalorier

 Forever Therm

Kosttilskud med fuldt fokus på din forbrænding og at du skal kunne orke mere Og med til mindske din træthed .

Forever Ultra .

God shake. med de vigtigste vitaminer ..og som kan bruges som mellem måltid …

Det er hvad der i den boks . 2 x forever gel original og en bog som man skal skrive sine mål ned for hver dag og husk  tage før og efter billeder og plus der er målebånd med også ….Så du følger bogen for trin til trin ..Men de første to dage er og nok den der bliver mest svært …Men ellers så går man bare lige til den. Men husk og dyrk lidt motion hverdag .det kan være lige fra gå ture eller motion cykle …Jeg er jo så heldig jeg har en motions cykle  hjemme hos os selv. ..Det er jo bare tip top.   Du kan følge mig inde på min fan side som hedder .Forever Lifestyle by kit gå ind og like på min side så finder i flere opslag omkring disse fantastiske produkter ….Her er min fanside til min blog som i også er velkommen til gå ind på og like .Seventyone Jeg glæder mig til min C9 …Og få pænere hud også …som mange andre der siger …som har prøvet C9 …Hvis i står og tænker ej altså jeg ville også ..og vil være klar inde forår og sommer så send mig en Pb så får i mere info omkring priserne .! Husk dette er ikke en slankekur men Kickstarter som nulstiller dine usunde vaner ..!

Følg mig med min C9 …♥.

♥Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *