Spar op til 60 % Makeup mærket Revolution😘

Indlægget indeholder Affiliate Links 

Mange lækker palet som du kan købe her inde på denne hjemmeside ..Der findes rigtigt meget og lækker farver . Så hvis du står og mangler noget men ved bare ikke lige hvad ..Så kan det måske være at der er noget her som du står og mangler i din makeup pung 😘 Som du slet ikke har kunne få fat på . Og det er ikke altid lige nemt medhensyn til farverne . Så er der mange her Naked paletter 😄👌🏻 Og de fleste kan bruges til mange til komsammen eller privat .

Eller give til en veninde som du holder af som elsker makeup. Så kan du finde en masse lækker makeup og plus tilbehør herinde 😘 Så  kan du finde det her på denne links  NiceHair.dk

Jeg fandt nogen skønheds tips blogger som jeg læser en del ..Se her   De deler mange gode tips ud på deres blog .virkeligt meget men de er også skønne kvinder !  Jeg synes at i tjek deres hjemmeside måske står i mangler nogen tips …Med stor humor som går meget op i beauty .Ligesom os andre kvinder ! Og så er der lige vores tv eksperten Anette Kristine Poulsen Her deler hun og så virkeligt mange gode tips og råd .og produkterne som du kan finde her ..

Dem elsker jeg selv og læse men der findes jo selvfølgelig mange mange flere med sådan nogen skønheds blogger ..Hvis i har tid til det …Så tjek dem og læse deres fantastiske indlæg ..Det er for alle alder .. Og nogen af dem de har så youtuper kanal hvor de viser frem i live !  Mange af os som går op i make up …Så hvis du ikke kan få nok af det så er det bare gå i krig med finde dem på nette …Her er bare nogen som jeg synes godt om !

Man modtager hele sit med mange gode råd  til skønheds tips …Og det meste vigtigt og det er husk at drikke rigeligt med vand ….Det er så vigtigt !

Jeg fandt lige en mere som jeg synes i skal tjek …Mine 10 skønheds tips  Jeg selv personligt elsker sidde og læse deres spændende indlæg ..Og kan bruge deres tips ..

Jeg håber du blev inspireret af dette indlæg som jeg lige har skrevet til jer ♥

♥Pernille

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *