Mangler du lidt inspiration til hvad du skal finde på i din ferie så er der lidt her .hvis du kommer til at kede dig i ferie . Der er masser at lave . Det behøver ikke være kedeligt at holde ferie 😄

 1. Hop i badeland ..Mange byer findes svømmehaller .som man kan plasker rundt i .
 2. Kagekursus..Så hvis du er vild med at bage så kan du tilmelde dig på bage kursus hvor du kan lære alt fra bunden ..
 3. Lav dit eget hjemmespa ..med en masse lækker produkter som. Du evt. Måske selv har lavet .
 4. Tag i biffen….Der findes biografer. I mange store by hvor man kan følges med sine veninder .venner .familie .
 5. Lav din egen blog ..Hvis du pludselig for lyst til at lave din egen blog og fortælle din egen historie hvad du har oplevet ..bla hvad du nu kunne finde på at skrive .
 6. Spille med din famile …Du kan lave dyst f.eks Trivial pursuit ..Ludo .eller hvad i nu kunne finde på at spille eller PlayStation .
 7. Ryd op og gør hovedrent …Men det er nok ikk lige det mest underholdning men en fed fornemmelse at få det overstået hvis det er starten af ugen ..
 8. Hygge dig med din serie ….du kan bla se The Hills ..Sex and the City ..Pretty Little Liars …Gossip Girl …eller også The Vampire …hygge dig med hjemmebagt kage og kakao .
 9. Gå udenfor og nyd naturen ….nyd Nature nem din kæreste .familie .gå en tur i skoven eller på stranden langs ved vandet. Og høre lyden af vandet .
 10. Vær kreativ ….Mal et. Billedet. .læse en bog ..lær og strik ..lave perlekæder eller på plade ..
 11. Tage på museum ….Der findes tonsvis af museum her i landet …tag din familie med
 12. En dags tur til Sverige .   I kan tage en tur til Sverige og se deres butikker ..

Så her er lidt som i kan gå i gang med …jeg fandt en hjemmeside med hjemmelavet ansigt masker som du selv kan lave Ansigtmasker som du selv kan lave og finde en masse opskrifter på søde kager Kager. Snacks .og andre lækkerier fandt også lige nogen ideer til venindehygge Ideer til veninde hygge Og til hvordan man laver blog Lav din egen blog

Så der er masser at lave …håber i finder noget som i kan lide …eller bare hygge jer sammen med veninder eller familie ❤️  Eller ud og spise og shoppe ❤️

❤️Pernille