Vores to Skønne misser

SIMBA

Jeg ville skrive om vores to skønne katte og de hedder Simba som er vis på billedet hans race er blandet Main coon og norskskovkat og Anton han er bare en almindeligt huskat .Og vi elsker dem overalt på jorden ♥  Idag er Simba 5 år snart en gamle herre …Og Anton han er kun 3 år nu Jeg fik ham da jeg mistede min Pusser hun blev påkørt en sommerdag  Og jeg var knust ..hendes race var huskat & vildkat .♥  Hun fulgt mig overalt lige meget hvor jeg gik hen om jeg så skulle med bussen så gik hun med og vente ved mig mens jeg ventede på bussen . Så da bussen kom løb hun hjem igen ….Sidste sommer fik vi lavet en stor katte gård til vores to katte ..Vi ville ikke miste dem ..For vi bor på en meget trafikere vej med busser  og traktor og osv …Anton sover tit hos mig om natten på mine ben ..og Simba kommer også ..!! Det tog lidt tid før de kunne være sammen De skal jo lige lære hinanden af kende Simba var trods alt 2 år da vi fik Anton hjem .♥

ANTON

Men Skønne det er de ..Man kan slet ikke undvær dem …Jeg har altid sagt aldrig en rød kat og nu har jeg en rød kat ..Jeg faldt for Anton pga hans næse med den lille hvide plet ..♥  Når man har være væk i nogen timer så sidder de ved døren ud til gangen og venter på os når vi kommer hjem .,,!!

Katte er slet ikke så dumme som mange går og tro næ nej de er kloge ….Katten er kendt for være sin egen herre .

Her er en række tegn på at din kat elsker dig

  1. Giver din kat massage på sin helt egen måde ( gerne med kløer ) det kaldes æltning eller at gøre kiks kan du være sikker på at din kat føler en dyb hengivenhed for dig . Vil voksne katte derfor have tendens ælte når de er helt tætte på deres ejere .
  2. Blinker din kat til dig ??? Hvis din kat blinker til dig især langsom blinken er det fortælle den elsker dig .
  3. At vise maven frem er et tegn på tillid ..er det at ens lodne ven ruller rundt på ryggen med blottet mave .er et sikker tegn på hengivenhed og at katten føler sig hjemme og godt tilpas i dit selskab ..

Alt det gøre vores katte ♥

  1. Selvom de gerne ville have lidt privat liv så elsker de dig alligevel .♥
  2. Miaw lyd ..Den fortæller dig blot at den er sultne ..
  3. Spinde ..Betyder denne snurrende lyd at din kat er glad for tilværelsen og virker selv afslappende ..
  4. Halen svinger frem og tilbage ..så er katten i lege humør ……
  5. Ørerne står lige op ..så kan katten godt lide denne situationen

 

♥Pernille

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: