Ageloc Lumispa


Lad os introducere ageLOC LumiSpa, et vandtæt, genopladeligt renseapparat, der fører hudplejerutinen et skridt videre og hjælper dig med at opleve ungdommeligt og sundt udseende hud inden for hjemmets fire vægge. Vores navnebeskyttede Two-Sense Motion-teknologi stimulerer huden, mens den præcise bevægelsesfrekvens  renser huden  grundigt, og gør den glattere og blødere efter bare en gang. Når apparatet bruges sammen med det renseprodukt, der passer bedst til din hud, vil du opleve syv fantastiske fordele, der giver dig mere end bare ren hud. Apparatet tager din hudplejeoplevelse et skridt videre og giver dig et ungdommeligt udseende.

Pakken indeholder et ageLOC LumiSpa Midnight Limited Edition-apparat og et renseprodukt til normal til kombineret hud. Renseproduktet er udviklet med en blanding af alge- og planteekstrakter, der vil give dig en klar og opfrisket teint. Det opretholder ikke kun hudens balance ved at beskytte dens naturlige fugt, men renser også tilstoppede porer på fedtede områder for personer med kombineret hud.

Det bløde, universelle silikonehoved, der drives af LumiSpa-apparatets Two-Sense Motion-teknologi, fjerner i samarbejde  med renseproduktet snavs, olie, makeup og andre rester for at hjælpe dig med at udfordre begyndende aldring i huden og fremme en ungdommelig glans.

*’Verdens ledende mærke for skønhedsudstyr til hjemmebrug i 2017 og 2018.

Kilde: Euromonitor International Ltd; Detailværdi angivet som detailpris (Retail Value RSP); alle kanaler; 2017 og 2018. Omfatter skønhedsudstyr til hjemmebrug udelukkende sammen med hudprodukter af samme mærke. Baseret på Euromonitors egen undersøgelsesmetode, jan./feb. 2019. Inkluderer elektriske maskine for rensning af ansigt som defineret i Euromonitor Passport databasen; ekskluderer maskine der bruges til hårpleje/-fjernelse, barbering af krop eller mundpleje.

Fordele
Renseprodukterne er en vigtig del af LumiSpa-oplevelsen og er videnskabeligt udviklede til at garantere en perfekt, støddæmpende effekt og et bekvemt greb, så dit apparat kan udføre mirakler på din hud. Renseprodukterne er effektive, men milde og indeholder Nu Skins navnebeskyttede ageLOC-ingredienser, der ikke bare går efter de synlige tegn på aldring i huden, men arbejder målrettet mod selve kilden for at opretholde et ungdommeligt look.

Renseprodukterne og silikonehovederne er udviklet til at arbejde sammen med LumiSpa Two-Sense Motion-teknologien for at fordele formlen der, hvor behovet er størst, mens huden renses for gammel makeup og snavs. Resultatet? Hvis du bruger produkterne to gange dagligt, vil du på bare to minutter kunne begynde at se sundere og mere ungdommeligt udseende hud. LumiSpa-oplevelsen er mere end bare en grundig rens. Du får også glæde af syv fantastiske fordele, hvis virkning øges, når det bruges regelmæssigt:

  1. Grundigt renset hud.
  2. Mindsker porernes synlighed.
  3. Huden føles glattere.
  4. Huden vil føles og se blødere ud.
  5. Forbedrer hudens glans.
  6. Klarere og mere strålende hud.
  7. Synligt opfrisket teint.

Hvis det ikke skulle være grunde nok til at elske LumiSpa-oplevelsen, er der endnu mere at glæde sig over. Apparatet guider dig automatisk gennem hver to minutter lange behandling og fortæller dig, hvis du bruger det forkert og hvornår du skal skifte side. Apparatet er derudover helt vandtæt og kan derfor passende bruges i badet. LumiSpa-apparatet er skrapt mod makeup og andet snavs og mildt mod huden. 7-i-1-løsningen bidrager med ungdommeligt udseende hud for alle, der vælger at bruge det.

Ingredienser
ageLOC® LUMISPA™ ACTIVATING CLEANSER FOR NORMAL TO COMBINATION SKIN

Aqua, Coco-Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycerin, Polyquaternium-39, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Diisopropyl Sebacate, Silybum Marianum Seed Oil, Oryza Sativa Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Rhododendron Ferrugineum Extract, PEG-8, Nannochloropsis Oculata Extract, Alumina, Glycol, Glycol Distearate, Glycol Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Sodium Phytate, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Disodium Phosphate, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, [CI 77891].

Anvendelse
Hvis du skal udnytte 7-i-1-løsningen fuldt ud, skal du rense ansigtet med det renseprodukt, der er bedst egnet til din hud i to minutter, to gange dagligt. Fugt dit ansigt med varmt vand, og tilføj dit foretrukne LumiSpa-renseprodukt på huden. Fugt silikonehovedet og tænd. Før det langsomt frem og tilbage på ansigtet med brede strøg, uden at skrubbe eller presse for hårdt. Apparatet vil slukke midlertidigt, for at advare dig, hvis du bruger det forkert. LumiSpa-apparatet holder en kort pause hver 30. sekund, så du husker at flytte apparatet fra et område til et andet. Efter to minutter vil LumiSpa-apparatet automatisk slukke. Rens ansigtet med vand og dup det tørt. Påfør andre hudplejeprodukter.

Det er en god start at lære ens hudtype at kende og finde det bedst egnede renseprodukt, men du kan gøre mere. Hvis du gør det til en vane at rense huden to gange dagligt, vil du få ungdommeligt og rent udseende hud – du vil få mest muligt ud af din naturlige hudtype og opleve fordelene ved ageLOC® LumiSpa-systemet

Det er vigtigt at pleje din hud, men det er ikke altid nemt. Forskellige typer hud har forskellige behov, og det kan være forvirrende og tidskrævende at finde en komplet rutine. Derfor har vi udviklet et komplet hudplejeapparat, der kan hjælpe dig med at håndtere de mest almindelige problemer og give fantastiske resultater – uden at du spilder din tid om morgenen. Du skal bruge creme som passer til din hud. Med det unikke tilbehør, der er designet til at levere både en fantastisk renseoplevelse og blid, kærlig øjenpleje, er ageLOC LumiSpa-apparatet din vej til en hudplejerutine, som du vil elske. Så hvorfor ikke få din egen.. Du kan se en forskel på det 🤩

Du kan se filmen her

Du kan spare op til 30 % på dine produkt køb hver gang du handler 🤩

Se HER

Denne fantastiske Lumispa har vundet 4 år i træk…

Her er direkte link til produkt…. AgeLOC LumiSpa

Webshoppen den er en vinder 🤩 Her kan du signet dig ind som kunde eller forhandler ved bare blot klikke her

Kærligst Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *