Bagte grøntsager med kylling

Lækre kylling ret som kan blive din favorit… De fleste kan lide kylling…. Nem at lave du kan spise det bagefter altså dagen efter.

Ingredienser

1 kg kartofler

15 gram smør

1 spsk dijonsennep

1/4 tsk groft salt

900 gram kyllingelår

150 g renset hele radiser

3 røde løg

10 stk forårs løg

1 1/2 tsk groft salt

Frisk kværne peber

1/2 dl hakke frisk dild

1/2 dl top af forårs løg

Sådan gøre du

Læg et stykke bagepapir i ovnen eller andet stort bradepande og kom kartofler og smør heri stil det i den varme ovn i Ca 2 minutter til smørret er smeltet tag bradepande ud og bland smør og kartofler.

Rør kvark. Sennep og salt sammen og kom kyllingelår og halvdelen af kvark blanding i en fryse pose. Vend godt rundt fordel kyllingelår mellem kartoflerne og bag det midt i ovnen i Ca 20 minutter. Tag bradepande ud fordel radiser rødløg og forårs løg og drys hele retten med salt og peber. Bag grønsager og kylling færdig midt i ovnen.

Drys dild top af forårsløg og server retten gerne i bradepande sammen med resten af den iskold senneps kvark…

Jeg har en lækre opskrift på flute lav din egen hjemmelavet

Det behøver ikke være kedeligt at spise kylling… Selv jeg personligt elsker kylling det bliver jeg aldrig træt af.. Du kan næsten spise alt til det…. Mums. ❤️

Se din yndlings dessert se her

Denne dessert er en af mine yndlings….

Knus Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *