Blev smuk med makeup.

stock-photo-close-up-of-body-care-cosmetic-products-on-wood-365120828

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Jeg fandt lige lidt til  jer fra House of Stars det er en hjemmeside som virkeligt har mange lækker produkter . Og mange kendte mærke i kender dem sikker den en er bla de tøser The Kardashian . Sikke ikke alle som kender dem men jeg tro nu nok der er en del som gøre det . Jeg synes at i skal gå ind og tjekke denne hjemmeside  jeg kendt den heller ikke selv før nu .  Hvis du ikke allerede er betaget en smule make up så bliver du det nu … virkeligt mange mærke ..Og der jo nogen som ikke bruger make up . men jeg prøver og ikke  have så meget på  jeg er ved og lære det  . Jeg har selv noget make up fra The Kardashian . Som jeg lige pludseligt fik øje på da vi var på færgen over til Tyskland på tidspunkt ..Så fik jeg købt lidt —Så fandt jeg denne side så i også selv har mulighed for købe det ..Der er jo nogen som bruger en del tid på at lægge make up på hverdag …Selv jeg prøver ikke have så meget på . Det er nemlig heller ikke altid godt for huden have så meget på hverdag .

THE KARDASHIAN .

Det er en ny makeup serie kreeret af de verdensberømte kardashian søster . De 3 søstre er ambassadør såvel som ansigtet udadtil for deres fælles virksomhed . Søstrene er kendt for deres forstand på skønhed . stil .mode .derfor er dette makeupserien for dig . hvis du kan identificere dig med de tre kvinder . Formålet bag lanceringen af deres makeup serie er deres fælles interesse for at dele deres viden og luksuriøse produkter med deres fans . søstrene opnår kontakt til deres fans med en høj kvalitet til overskuelige priser .Designet af hvert produkt er sket i samarbejde med tre søster .

Makeup serie ….

100067-t

Beauty Cabana Bronzer

175 kr

100050-t

Joystick lip

115 kr

100041-t

Beuaty Honey stick

115 kr

kan købes her

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Dette er også et af de meget kendte mærker inde for make up .som den verdens berømte øjenbryns ekspert .så har hun lavet en lækker serie af make up til kvinder . Med Anastasia Beverly Hills er det muligt at opnå de bedste resultater .

modern-renaissance-eye-shadoe-palette-t

Renaissance palette . nyhed

459 kr

dipbrow_blonde_3-t

Dip Brow pomade blonde

220 kr

Det er så noget af de få udvalgt fra hjemmesiden ..

  • Hvad for mærke bruger du ?
  • Hvad farver bruger i mest ?
  • Går i med make up hverdag ?

Nogen gange er det svært at vælge hvad man lige ville have ..og andre gange så ved man det bare . Looket skal bare helt enkel for det meste ..hvis man er borte så er der sikker nogen som noget mere ekstra på ..Men kan helt klar anbefale jer denne hjemmeside her …Der er virkeligt meget at vælge imellem ..Det skal også nogen gange passet til tøjet ..

Næste indlæg senere hen så ville jeg kommet med nogen tips som i måske evt. kan bruge ..Make up behøver heller ikke være så dyrt man kan sagtens købe det til billige penge 🙂 Man skal bare lede de rigtigt steder . Der er virkeligt lækker paletter fra HOUSE OF STARTS .  med mange farver .

XOXO

Pernille Kit Larsen

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *