Bloglovin

Få din egen profil på Bloglovin . Der finder du mange andre blogger som du kan følge .Det er også et populær sted for os blogger. Er du i tvivl med at komme på bloglovin . Så ville jeg lave en guide til dig .

Først skal du gå ind på denne side som hedder bloglovin Som gerne skulle se ud på denne måde her .

Så skal du gå op i højre højne og gå ind og signet dig op . Så skal du udfylde og bruge din rigtigt mail adresse

2.

Så nu skal du bare gå ind tjek op på din mail om du har fået dig en links Så skal du trykke på den . Så nu kan du følge de andre som du elsker at læse . Så skal du scroll helt ned i bunden Tryk på next

3.

Så kommer du til din egen forsiden hvor du skal gå hen på ACCOUNT i venstre hjørne oppe .I venstre højne I drop down menuen skal du klikke på BLOGS BY ME .

Nu kommer ind på denne side klik på CLAIM BLOG . Den blå knap ude til venstre

4.

I dette felt skal du nu sørge din rigtigt web adresse skal stå . Klik på SEARCH når den så har fundet din blog skal du bare klikke på den Så nu skal du bare trykke på den Så kommer der en mærkeligt kode sætning som kaldes HTML KODE så skal du markere den og tryk på ctrl + c på pc for kopier den

5.

Så nu kan du gå ind på din blog lav et nyt indlæg Til sidst klik på udgiv når du er færdigt med den Du kan bestemme navnet på din blog . og ændre din beskrivelse af den og under DESCRIPTION så vælg dette kategori til den . Så husk tryk gem . Så nu har du succes

Jeg håber at du kunne bruge dette til noget Hvis du ikke lige forstår hvorfor det driller . Smid gerne en kommentar nedeunder så hjælper jeg dig på .!

Xoxo Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *