Body scrub

Lækre nu kan du lave din egen Body scrub.. Det behøver ikke være så dyrt. Ens hud bliver så dejligt blød

Skrub dig blød med bodyscrub

Snart er det sommer, og det er tid til at vise arme og ben. Men… hvis gensynet med den blege og tørre vinterhud gør dig forskrækket, så må kroppen hellere få en omgang med tørbørsten eller en lækker nærende skrub. Bodyscrub fås i mange prisklasser, men fælles for dem er, at de er fyldt med små slibende korn og nærende olier, som gør kroppen blød og sommerklar.

7 GRUNDE TIL AT DU VIL ELSKE KOKOSOLIE

1. Til tørre spidser
Varm to-tre dråber op i hænderne, og kram dem ind i håndklædetørre spidser for at blødgøre selv fint hår uden at tynge. Kan bruges efter hver hårvask.

2. Som barberskumGør benene våde og massér en teskefuld kokosolie ind i huden, før du barberer. Olien fungerer som en mild barberskum, der blødgør huden og efterlader benene fine og “blanke”. Skyl skraberen jævnligt, ligesom du ville gøre det med en barberskum.

3. Som natcremeAt bruge kokosolie som natcreme føles overraskende let og fugtgivende! Olien er smidig at arbejde ind i huden, og den trænger hurtigt ind, så du ikke behøver bekymre dig om en fedtet hovedpude. Brug en mængde på størrelse med en hasselnød. Du kan bruge dit serum under.

4. Til tørre neglebåndHold neglebånd bløde ved at bruge en lille mængde kokosolie direkte på dem efter behov. Du kan med fordel bruge den før sengetid, så olien bliver længst muligt på neglebåndene.

5. Som læbepomadeFordi en kokosolie ikke fås i taskestørrelse, egner den sig perfekt som læbepomade, når du er hjemme. Skrub gerne læberne fri for tør hud med et håndklæde først, og dup med den fedtsyreholdige olie, der holder fugten inde.
6. Som hårkurFå blødt hår uanset hårtype og -længde ved at fordele en mængde på størrelse med en tokrone i fugtigt hår (har du tykt eller langt krøllet hår, kan du bruge mere) og lad det virke så længe som muligt – gerne en halv eller hel time, hvor du nyder den milde duft af kokos og lader håret slubre fugten i sig. Afslut med shampoo og balsam.

7. Som massage- og kropsolieKokosolie er yderst velegnet som massage- og kropsolie, og den optimale fugtgivende effekt får du, når du bruger den på let fugtig hud (lige efter bad).

Du kan købe Vore lækre Essential Oil.. WEBSHOPPEN


  • Den fortynder fra kannaway Essential Oils til den  ideelle koncentration for din hud uden at formindske oilernes naturlige egenskaber
  • Efterlader selv den tørreste hud silkeblød og glat
  • Farveløs og lugtfri, så den ikke ændrer duften af dine æteriske olier – den forstærker dem!

Husker du at pleje din krop lige så meget som dit ansigt? Eller har du som mange andre en tendens til – især i vinterhalvåret – at koncentrere dig om det, der kan ses, når du er pakket ind i tøj? Så kan man godt blive lidt forskrækket, når sommeren melder sig, og kroppen skal vikles ud af de varme gevandter. Frem kommer tør hud på benene og ru pletter på albuer og andre steder.

Kokosolie

Står du lige og mangler noget at rense din hud med, så grib kokosolien i køkkenskabet, der let fjerner både makeup og urenheder. Brug også olien til kroppen, hvis den trænger til fugt og pleje, eller kom vidunderolien i dine tørre lokker, da den effektivt trænger ind i hårstråene, og gør dem bløde og lækre.

XOXO Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *