Bogen som du burde at læse ..Som måske kan blive din favorit

Reklame 

Dig som elsker at læse i bøger ligesom mig …Og hvis du skal køre langt sammen med jeres familien eller bare en bog som der burde ligge på dit natbord ..♥ Det har være en periode hvor jeg har gået i stå med at læse ..Men har fundet nogen siden hen …Jeg har fundet lidt til dig som elsker at læse ..Det er ikke altid . Jeg selv personligt elsker at læse krimier ..Hvis du ikke ved hvad du skal give i gave så er dette måske lige noget for personen selv at læse høre med til afslapning og man kan lukke af for alt omkring .♥ Det er fantastisk at læse ..Nogen gange lever man med i bøgerne ..Og kan se det for sig ..Så det kan også blive din perfekte værtinde gave ..
Saxo ♥
Gud er bare hund stavet bagfra – Skrevet af Christian Frost 

 

Det foregår i byen København En indviklede og morsom røverhistorie ….I 2007 sprænger den tidligere premier løjtnant …Så 3 år tidligere modtager politimanden Erik Otto en mystik opkald på sin midt om natten …Hvor manden en ukendt mand citeret fra bibelen …Disse mystik ting .Forvirret ???? Det  har sikker også været meningen .Alle disse tilsyneladende intetsigende personerne Da erik og hans kone Lena på juleferie oppe i Sverige finder en nøgen mand i deres lade . Manden er stukket i lysken og ved og bløde ihjel og nu starter en lavine af begivenheder for ægteparret ..Alle spor peger nemlig på dem som gerningsmændene ….

 

Denne bog synes jeg at i skulle gå i gang med at læse ..Jeg er selv gået i gang med at læse den ..Jeg fik den af mine forældre da de var hernede sidst ….Så hvis du står og mangler en gave og ved ikke hvad så er denne måske noget eller en anden bog …♥

  • Så hvad for en bog kunne du godt tænke dig som lå på dit natbord ???????

Måske finder du din næste favorit herinde ….Tjek den ud …♥

 

♥Pernille

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *