Boost din krop fra Dressyou

Hvem elsker ikke få nyt tøj . Vi kvinder elsker at få nyt tøj .Der er så meget lækker mange lækker farver . Vi er gået i lyse tid i møde ..Så vi går mest i de lyse farver ..Så hvorfor ikke forkælet dig selv !!

FIND DIT FAVORIT


Selv jeg er blevet forelsket i denne her nye – LUCILLE BLOMSTRET KIMONO h

Lucille Blomstret Kimono – Smuk og unik blomster kimono til kun 249,-

Super fin blomstret kimono med lange ærmer og er åben foran. Materialet er let og tyndt. Kimonoen fås i enten hvid, lyserød eller sort i størrelsen onesize, som svarer til XS, S og M. Grundets dens facon, kan kimonoen passes af stort set alle størrelser.

Kimonoen har det smukkeste farverige blomsterprint i diverse farver og former.

Information:
Farver: Sort, Lyserød og Hvid
Størrelse: Onesize
Materiale: 3% elastan, 97% polyester
Mærke: New Collection

Modetøj til alle anledninger

De har både kjoler, bluser, toppe, bukser, nederdele, jakker, badetøj, sko og accessoires – og de har udvalgt det hele med både omhu og omtanke. Tøjet skal nemlig ikke bare se godt ud på vores modeller her på siden. Det skal også være komfortabelt og se godt ud på dig. Se fx. deres store udvalg af stiletter.

Samtidig følger man altid nøje med i, hvad der rør sig af trends i Danmark og resten af verden – og køber ind derefter. Der er naturligvis også altid de klassiske snit med i vores udvalg, så du kan kombinere det du kender, med det der er in lige nu og her.

Fra det klassiske til det friske – fra det enkle til det spraglede. Tøj til hverdag, arbejde og fest. Der er samlet forskellige udtryk, pasformer og snit, og bundet det op på én enkelt rød tråd: Mode til dig – til enhver anledning og aktivitet!

Charees Metallic Cardigan – Metallisk lang og skinnende cardigan

Super fin cardigan med bindebælte i samme materiale. Der er bæltestropper i siderne, og cardiganen har wrap arund og bindes om livet. Cardiganen kan bruges både til fest og hverdag. Den fås i S/M og M/L og er helt normal i størrelsen. Den har lange ærmer og er i et skinnende metallisk udseende. Selvom materialet er strik med lurrex, som gør at den godt kan virke lidt stiv i materialet. Dette vil dog aftage ved brug og vask.

Julie har cardiganen på i s/m og er 164cm høj. Da cardiganen er gennemsigtigt i sit væv, har hun en hvid Shirley minikjole på.

Information:
Fås i farverne: Guld, Sølv og Rosa
Størrelse: S/M – M/L
Materiale: 35% Polyester, 65% Viskose

Så hvorfor ikke gå ind og forkælet dig selv eller bare din veninde som du mener der trænger til blive forkælet – Jeg kunne fylde dette indlæg med masse af flotte design fra DRESSYOU ..

Good luck ….Håber du finder det som du søger !! Gå forår i møde med disse fantastiske farver ……

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *