Boost din krop med fantastisk yoga

Yoga er blevet rigtigt populær .Rigtigt god måde slappe af på ..Og samtidigt med at det er sundt også ..Dette kan blive din favorit .

Yoga tilbehør købes via dette links her ..LÆS HER

Stræk dig fri af stress med yoga

Det tager kun 10 minutter og giver dig den samme følelse i kroppen, som når du har fået en god gang massage. Yoga er helt enkelt og koster ikke noget

Yoga: Derfor er de to øvelser gode

  • Begge stillinger strækker skuldre, ryg og brystmuskulatur – det er her, vi som regel spænder, når vi er stressede.
  • Stillingerne sørger også for, at der kommer mere blod til hovedet, så hovedpine og anspændthed i nakken letter.
  • Du oplever også ro og nærvær, fordi begge stillinger kræver fokus og koncentration og viser dig en helt ny måde at bruge din krop på.

Stressfri med yoga: ploven

Øvelsen giver dig den samme følelse i kroppen, som når du har fået en god gang massage. Det er helt enkelt, og det koster ikke noget. Har du lyst?

  • Fold et tykt tæppe et par gange og læg det på gulvet eller ovenpå din yoga måtte . Læg dig fladt på ryggen. Træk vejret dybt et par gange og mærk de steder, hvor bagsiden af din krop har kontakt med underlaget.
  • Træk hagen ned mod brystet og slap af i skuldrene. Bøj dine knæ og løft dem op mod brystet. Pres så håndfladerne i gulvet og sving benene op over hovedet.Sørg for at dine ben er strakte og sæt tåspidserne i gulvet bag dig. Pres skulderbladene sammen og fold hænderne. Møf dig endnu længere op på skuldrene.
  • Mens du ligger her, kan du prøve at trække bryst og kraveben så meget som muligt ned mod hagen. Træk vejret roligt – også selv om stillingen presser lungerne lidt sammen. Løft eventuelt hagen lidt for at skabe ekstra plads. Bliv her et halvt til et helt minut.
  • Hvis du har svært ved at nå gulvet med benene, kan du placere en stor pude eller en skammel med et tæppe på bag dig og sætte fødderne her.

  • Når du skal ud af stillingen igen, løsner du først hændernes greb og ruller så langsomt ryggen ned i underlaget igen, en hvirvel ad gangen. Bliv liggende et par minutter med lukkede øjne.

Yoga er godt for både krop og sjæl, kræver intet udstyr og kan dyrkes hjemme på stuegulvet. Find yogaprogrammer til begyndere og øvede, yogaøvelser på video og guide til det bedste yogaudstyr

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *