Boost din krop med Keto Kaffe

Keto Kaffen er blevet vildt populær her i danmark taget danskerne med storm

Nemt & enkel du skal bare blot drikke 2 kopper kaffe om dagen – Skift din kaffe ud om morgen 

Hvorfor er KETO så effektivt???

KETO’s popularitet skyldes, at det er utroligt effektivt til vægttab. KETO stabiliserer nemlig blodsukkeret og nedsætter appetitten, så det føles mere behageligt (eller mindre ubehageligt) at være i kalorieunderskud.

Mange oplever, at de med KETO helt mister appetitten og glemmer at spise, eller at de har svært ved at spise deres portion op. Sukkertrang og cravings forsvinder også, og det er på mange måder det modsatte af, hvad der oftest sker,… når man går på slankekur.

Slankekure er nemlig kendt for at øge appetitten og øge sukkertrangen, hvilket ofte fører til yderligere overspisning og derved vægtøgning. Simpelthen fordi kroppen (eller rettere hjernen) opfatter, at der er mangel på energi og derfor udsender stærke spisesignaler, som kan være svære at stå imod.

På KETO sker dette ikke i samme grad.

Om det skyldes det ultrastabile blodsukker eller at kroppen bevarer de appetitregulerende hormoner i normalområdet eller om det slet og ret skyldes, at kroppen pga. det lave insulinniveau har fri adgang til at hente energi i kroppens egne fedtlagre og derfor ikke tolker situationen som sult, vides faktisk ikke

Men det kan konkluderes,- at bringer du din krop i Ketose, – så forbrænder du..!!

Den kan nydes koldt eller varmt

Populær kaffe som kan ændre dine vaner totalt .

Fedt forbrænde kaffe – Se her

Sådan kan du lave din kaffe

Lidt om dens indhold, og hvad de betyder for vores helbred.Fyld brændstof på din krop og hjerne med ItWorks! KETO kaffe drevet af KetoWorks! Med smør fra græssende køer og mellemkædede triglycerider (MCT) er dette en kaffe, som giver dit energiniveau et løft og giver dig brændstof til dagen!

Når en ko får en væsentlig del af sin føde fra græs, så påvirker det mælkekvaliteten positivt. Mælk fra køer på græs indeholder væsentlig mere linolensyre, som er en gavnlig omega 3-fedtsyre. Forskellene er størst om sommeren og mindst om vinteren, hvor økokøerne er i stald. Også forholdet mellem mængden af omega-3 og omega-6 er bedre i den økologiske mælk. Kroppen har brug for begge, men vestlig kost i dag indeholder for meget omega-6 og for lidt omega-3.

De mellemlange triglycerider (MCT’er) i kokosolie kan øge energiforbruget i forhold til samme mængde kalorier fra længere kædede fedtstoffer. Noget af det sundeste fedt.Øger keton produktion, som er en høj energi kilde til din krop og hjerne.En undersøgelse viste, at 15-30 gram MCT per dag fik energiforbrug til at stige i 24 timer med 5%, i alt omkring 120 kalorier om dagen.triglycerider med middellang kædelængde i kokosolie har vist sig at øge 24 timers energiforbruget med så meget som 5%. Dette kan føre til et betydeligt vægttab på lang sigt.

Kollagen er et fibrøst protein, der understøtter de blødere væv i kroppen. På grund af dens store trækstyrke danner det støttesystem for flere kropslige væv som knogler, sener, brusk, muskler og hud. Det hjælper i udformningen af væv og give dem fasthed. Det bevarer også den ydre struktur af celler. Det giver en form eller form til kroppens væv og gør dem stærke og fleksible

BrugsanvisningBland én pakke med 200 ml varmt eller koldt vand. Vigtigt hvis man ønsker resultat, at man vælger en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Gerne en LCHF eller Ketolyse Typisk spørgsmål:Behøver jeg følge en ketogen diæt for at opleve resultater med ItWorks! KETO kaffe?ItWorks! KETO kaffes unikke fedtsyrer, i form af smør fra græssende køer og mellemkædede triglycerider (MCT), hjælper med at løfte og opretholde din energiproduktion

Er du klar til skifte din kaffe ud med vores FANTASTISK POPULÆR KETO KAFFE

TRYK PÅ BESTILLING HER

Hvis du skulle være i tvivl med at bestille produkterne så vedhæfter jeg links

LÆS HER – VEJLEDNING TIL BESTILLINGEN

Kunderne elsker denne kaffe …..Det er helt vildt verden over er denne her populær ..!!

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *