Boost din krop med vores Greens Berry

Hvis du ikke får nok frugt så er denne her FANTASTISK – Sundhed starter indefra og især at give de rette næringstoffer kroppen som har brug for .. Du skal bare blot drikke glas hverdag som bliver blandet op med koldt vand ..giver dig næring der svare til 8 + grønsager og frugt indeholder 50 forskellige ingredienser så et meget powerfuld drik til en sundere udgave af dig .!!

TRYK PÅ BESTILLINGEN

SÅDAN BESTILLER DU DINE PRODUKTER – HVIS DU ER I TVIVL

HUSK VI HAR OGSÅ ANSIGT PLEJE

Bring din næring til et WHOLE NOTA LEVEL Greens er designet til en blanding af 50 urter og nærings stoffer herunder 33 frugter samt grønsager . matcha grøn te og en blanding af magnesium og kalium .!!

Blot en måleske med top af greens om dagen giver mere end 15 % af NRV af magnesium som bidrager til et normal energistofskifte og en reduktion af træthed og udmattelse . De naturlige forekommende næringstoffer og phytonutriensts der er i Greens .er i den form som de forekommer i naturen hvilket betyder at de bliver maksimalt optaget af din krop og bidrager til dit optimalt helbred.

  • Indeholder en blanding af magnesium ( som bidrager til elktrolytbalance ) og kalium som bidrager til normal muskelfunktion
  • Kombination af 50 urter og næringsstoffer
  • 33 frugter og grønsager
  • Matcha grøn te tilsat
  • Sojafri . GMO ( ikke genetisk modificeret ) uden mælkeprodukter vegansk
  • Ingen kunstig farver .smagsstoffer eller sødemidler
  • Med smag af søde bær

Du kan evt. blande det op med juice . Eller koldt vand …Hjælper på din træt hed og udmattelse . Var det ikke værd at kigge på 🙂 Kosttilskud er ikke en erstatning for en varige og afbalanceret kost og et sundt livstil ….

Du er velkommen til at like denne side hvis du ville se mere om din nye livsstil med dine nye vaner

Her er du velkommen til min nye gruppe som kan ændre din livstil

Kosttilskud – De rette næringsstoffer fra de naturlige kilder i pulverform

Knus Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *