Bronzing pearls mange flotte nuancer fra Nuskin

Det er blevet på mode at bruge disse FANTASTISKE pearls med mange flotte nuancer som kvinder ELSKER . Hvis du er kvinden som bruger pudder så er du den rette til bruge disse her .

Giv din hud en øjeblikkelig, solbrun glød. Perlerne kommer i flere forskellige, unikke kombinationer af varme og strålende nuancer, der giver din hud farve og et smukt skær. Perfekt for alle hudtoner.

Fordele

oxiguard™ – indeholder antioxidanter, der beskytter mod skader forårsaget af frie radikaler og fremmer en sundt udseende hud.
appliglide™ – gør Nu Colour-kosmetikken nem at påføre. Et specialudviklet pudder, der tilbyder en enestående konsistens og blandingsfinhed, der gør produktet let at påføre. Et alternativ til talkum.

Anvendelse

Brug en stor pudderbørste eller svamp, når du skal påføre Bronzing Pearls på ansigt og hals eller fremhæve kindbenene.

Bronzing Pearls er kommet for at blive .Man siger godt nok kvinderne elsker ..Tag et kig på disse du ville blive forelsket i dem .Mangler du en rigtigt god pensle .så er du komme til den rette sted …Så har vi en sæt makeup pensle ..Det er vigtigt forkælet din hud inde med en rigtigt god lækre ansigt creme … SE HER Du ville elske den ….Du kan få en masse fordele hos os …SE HER

Du kan forkælet dine teenager piger med denne her .De ville elske den . Her er min direkte side til shoppen ….MIN SHOP SIDE .. Hvis i ville have sidste nyheder og tips og råd så er i velkommen til at like min side …..LIKE HER ..

Hvem elsker ikke få sidste nyheder samt tips og råd …….Er du kvinden som elsker inden for makeup verden samt ansigt pleje ..Så er du kommet til det rette sted …

XOXO Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *