Buch Copenhagen kan blive din favorit

Buch Copenhagen meget lækker tøj med flot design & farver .Jeg ville ikke lægge skjul på jeg er blive småt vild med tøjet fra Buch Copenhagen , Det er pæne budget venlig . Det er ikke så dyrt så de fleste kan være med på deres pris klasse . Du kan selv studere det nærmere inde på deres hjemmeside .

1// Juliet Gloves 99 kr – 2// Buch Tunich Roman 349 kr 3// New days seguin top – 4// Angel Fingersless Furgloves 99 kr

Deres farver er perfekt .Jeg elsker deres stil .Man kan købe sig fattig hos dem .Hvis man er til deres stil og farverne lyse fede farver . Du kan bruge det til pænt og til almindelig hverdags tøj . Tøjet er til i alle alder . Så står du mangler noget lækker tøj så er du kommet til det rette sted . Vi kender det alle sammen. Nogen gange kan det være svært og bare vælge tøj .Mange erkender enten ikke at de er blevet ældre og derfor kan de ikke klæde sig som en tyve årige mere . Selvom fristen er der …Men jeg synes denne stil er perfekt hos dem  .Så står du og mangler nogen julegaver bløde pakker så denne stil måske noget for dem ..

https://seventyone.dk/laekker-toej-buch-copenhagen/ 

Her kan du finde mere tøj derfra ..Håber du finder det som søger og måske kan blive din favorit 🙂  

Takker for du gad og læse med 🙂

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *