Café Victoria

En lækker lille hyggelig café som ligger i Maribo. Vi var der for nogen mdr siden med mine forældre hvor vi sad uden for fik en øl.

Men i dag prøve min kæreste & mig spise frokost der. Hvorfor altid pizza. Det er Ikke sidste gang vi spiser der… Mums rigtigt godt sted.. Personalet er søde og høfligt. Man kan spise frokost til kl 16. Aftensmad til kl 21.

Denne frokost ret fik jeg. Let omelet med laks og salat samt flute.

Jeg skal bare nyde min sidste ferie dag. Ferien går altid for hurtigt. Men jeg er så heldig lige have nogen fri dage ugen efter ferien sådan er det når man er SSH.

Jeg kan helt klar anbefale jer cafen her når i kommer ned til Lolland på tidspunktet så drej lige ind til Maribo. Men helt sikker det er ikke sidste gang.

De har en hjemmeside som som du kan LÆS HER

Knus Pernille ❤️

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *