Cannabis er populær

Husk dette gavner også for vores dyr såsom som os for mennesker ….

Hamp er sund fornuft

Det er på alle måder sund fornuft at lade hampplanten indgå i vores økokredsløb igen, og det er derfor en mission i sig selv at genoplive kendskabet til hamp i alle befolkninger.

Den sunde fornuft kommer indefra, – helt inde fra, – der hvor vi mærker os selv og finder glæde ved tanken om, at vi betyder noget for os selv, dem vi holder af, og mange flere.

Når vi bruger vores sunde fornuft og finder moderne, smartere og bedre løsninger, der samtidig bidrager til de økologiske kredsløb, både i naturen, hos mennesker og i vores samfundsøkonomi, kan vi skabe balance på mange niveauer.

Hamp skaber balance

Det er præcis det som hamp kan. Skabe balance i både sundhedsmæssige anliggender, økologiske ubalancer og i økonomiske ubalancer. Hvis vi undersøger hampens potentiale, forstår vi dette. Men kun ved at tage de vante holdninger op til overvejelse, kan vi finde en bedre udgave af os selv frem, til glæde og gavn for os selv og alle andre.

Hamp er nemlig ikke længere kun marijuana … Hamp er meget mere end det, og hvis vi vil tage ansvar for en bedre fremtid, så er det nu vi skal ændre på vores forståelse af hvad hamp har været de sidste (kun) fire generationer, hvor planten har været omgivet af forbud. Vi skal forstå at hamp har været dyrket siden stenalderen, fordi den har stor gavnlig virkning for jorden den gror i, gennem de produkter den kan udvindes til, og fordi dens hurtige vækst gør den til fremtidens mest undervurderede plante.

Hamp handler om holdning og mod

Mens politikerne kæmper med sig selv om hvordan de skal tackle cannabis, buldre hamptoget afsted, fordi det ikke kan stoppes. Alt for mange har fundet ud af, at vi som befolkning er blevet afholdt de mange gavnlige virkninger af planten, og har opdaget hvad vi er gået glip af i flere generationer. Det er på tide at vores folkevalgte politikere finder mod til at sætte cannabis forrest i behandlingstilbudet og ikke bagerst, som sidste udvej i et behandlingsforløb.

Med dyb respekt for vores sundhedssystem, iagttager jeg hvordan der skal prioriteres for, at de mest syge tilgodeses for at få den hjælp samfundet kan tilbyde. På trods af den indsats, der hver dag ydes i hele sundhedssektoren, kan den slet ikke følge med, og personalet må puste ud med stress, og nye må ansættes, selvom der ikke er tilstrækkeligt uddannede at rekrutterer fra.
Der er slet ikke balance i denne problemstilling. Det er i bedste fald så godt som det kan blive.

Moderne løsninger

Moderne udvindingsteknikker har formået at adskille de problematiske stoffer fra de gavnlige, og nye hampindustrier blomstrer. Ikke kun inden for sundhedssektoren, men i mange andre industrier. Hamp producenterne har kronede dage, og udvider produktionerne med moderne faciliteter der giver underleverandører nye byggeprojekter. Bilindustrien anvender hamp til kabineinteriør og karosseridele. Nye materialer i byggebranchen vinder frem. Plastic kan i stor udstrækning erstattes af hamp, som også nedbrydes naturligt efter anvendelse. Bankerne ser en branche der boomer i vækst og har brug for reelle finansieringsmuligheder. Selv oprydning efter atomkraftulykker sker ved at plante hamp, der har den bedste evne til at skabe balance i den forurenede jord. Mulighederne med hamp er uanede.

Altsammen til gavn for en bedre livsstil

Forudsætningen for at industrierne kan folde hampplantens potentiale ud, er at vi ændre vores holdning til hvad hamp var før, hvad hamp er nu, og hvad den kan blive til langt ud i fremtiden.
Jeg er ikke i tvivl. Men det er der fortsat mange der er. Derfor er der behov for udannelse og oplysning omkring hampplanten og det gavnlige potentiale, til gavn for en grønnere livsstil, som vi alle kan forvente os meget af, så længe det sker med stor omtanke og en seriøs tilgang.

Skal du være med?

Har du lyst til at arbejde i den nye hamp industri, kan du ligesom jeg træffe et vigtigt valg om at skabe en bedre livsstil. Bliv Brand Ambassador og opbyg din egen forretning som netværker i Kannaway HER

Få denne fantastisk mulighed ..Det er vildt hvad disse FANTASTISKE PRODUKTER som gjort for mig …..

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *