Chokoladekage med friske bær og vaniljesauce

Chokoladekage som de fleste kan lide at spise.. Så hvorfor ikke prøvet noget nyt.

Med masser af bær som du bedst kan lide…

Ingredienser

75 g smør

150 g chokolade mørk

3 æg

200 g sukker

100 g groft hakket mandler

50 g hvedemel

1/2 tsk groft salt

5 dl Karolines køkken vanilje sauce vanilje

Sådan gøre du

  • Smelt smør og chokolade i en tykbundet gryde ved svag varme. Pisk æg og sukker let sammen, og vend det sammen med chokoladeblandingen. Vend mandler, hvedemel og salt heri. Hæld dejen i en springform (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag bunden midt i ovnen. Lad chokoladekagen afkøle i formen på en bagerist.
  • Tag chokoladekagen ud af formen og sæt den på et lagkagefad. Fordel bær på chokoladekagen og server med kold vaniljesauce i en lille kande ved siden af.
Tip
  • Kagen kan også serveres med is, cremefraiche eller flødeskum.
  • Ca. ½ time ved 175° – traditionel ovn.

Husk du bestemmer selv hvad for nogen bær du kommer på .

Velbekomme 🤩

Kærligst Pernille 🤩

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *