Det er VIRKELIGT blevet populær at strikke

Det er blevet mega populær at strikke også at hækle . Du tænker ej altså det kan man ikke i vorealder jo jo .Det kan man sagtens !!

Du kan sagtens lære du kan gå ind på youtube .Det kan være nemt for nogen at lære det .Derfor er det så smart med youtube idag …Så der inde kan du gå på kursus og lære fra starten .

Det er blevet virkeligt HOT HOT .Og så er det ret så afslappende ..Jeg elsker det Hvis jeg Ikke lige får strikke en dag lige før man er blevet afhængig af ,hi hi

Måske tænker du det var jo dengang da din mormor strikkede og hækle . Så denne her er blevet på mode . På online finder du en masse online hobby kurser for begynder og for de øvet .Du skal bare blot gå ind her https://weteach.dk

Så her kan du finde en masse også mange videoer . Jeg er misunderligt på dem som virkeligt kan .Og så kan de strikker på inde tid . Jeg kan huske en del som har strikke en masse . Du kan finde en masse lækker billeder inde på Instagram . Så man bliver helt solgt . Men det er bedre sent end aldrig lære at strikke eller hækle .Du skal bare huske bruge det rigtigt garn / strikkepinde /hæklepind i rigtigt str. Så hvorfor ikke starte idag med gå igang med lære det hvis det er mulig for det ….

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *