Din mascara kan også blive for gammel

Ja du ved det sikker godt …Men vores Mascara kan også blive for gammel .Så derfor skal vi også holde øje med det .

Der er flere faktorer, der afgør, hvornår du skal smide mascaraen ud og købe en ny

Mange af os sværger til den daglige mascara. Men eftersom den bliver brugt så ofte, kan det være godt at vide, hvornår det er tid til at skifte den ud med en ny, for der er nok mange af os, som lader den ligge i makeuppungen lidt længere, end vi burde . Vi det sikker godt inderste inde når man finder ud af det ..

1. Hvis du har sensitive øjne eller bruger kontaktlinser

Lad os starte med lidt fakta: Din mascara er blandt de makeupprodukter, du bør udskifte ofte. Nogle mener en gang hver halve år, andre hver tredje måned

2. Hvis du har lånt den til andre

Har du lånt mascaraen til en veninde eller datter? Låner du den ud, kan du nemmere få øjenbetændelse, da bakterier stortrives i produkter med højt vandindhold – som mascara. Her formerer de sig let. Jeg ville selv personligt aldrig låne mit ud ..For man ved jo aldrig ..

3. Den begynder at drysse

Du bør smide mascaraen ud, når den begynder at blive tør. De første tegn på, at den er ved at udtørre, er, at det er vanskeligt at få så fine og lange øjenvipper som før. Når mascaraen bliver tør, vil kvaliteten ændre sig, og den drysser mere.

4. Hvis du har tilsat vand

Der er nogle, der tilsætter vand – og endda fugtighedscreme – i mascaraen for at få den til at holde længere.

Lige umiddelbart kan vandet da også gøre den tørre mascara mere flydende (alene det faktum at mascaraen er tør er et sikkert tegn på, det tid til at købe en ny), men undlad at gøre det. Det kan nemlig give dig en solid omgang øjenbetændelse

5. Hvis du har været syg

Ligesom det ikke er klogt at bruge den samme tandbørste, som du brugte, da du havde influenza, er det heller ikke smart at bruge den samme mascara, du brugte, da du var syg – især ikke, hvis du har haft en øjeninfektion.

6. Hvis mascaraen klumper

Hvis din mascara begynder at blive vanskelig at åbne, eller den klumper, er det tid til at udskifte den. Selvom det vil ske med tiden, vil det ske endnu hurtigere, hvis du bruger mascarabørsten til at pumpe luft ned i beholderen. Mascarabørsten skal rulle ud, ikke skubbes ind og ud i hurtige bevægelser

Så ja husk du skal holde øje med din mascara . Du skal huske passe godt på dig selv og derfor skal du IKKE låne dit eget ud til andre mennesker . Du kan evt. have nogen liggende som du evt kan låne ud til dine veninder . å de ikke kommer til at bruge din .

Hvis din mascara ikke kan mere mere lige meget hvad hvad du prøver . Så har jeg fundet nogen lækre frem til dig via nogen hjemmesider ..

Her på denne links kan du spare op til 30 % på dine produkt køb..på webshoppen .. Webshoppen Nu kan du forkæle hele familien 🤩

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *