Drik dig smuk – vand kan blive din favorit

Vi kender det godt alle sammen . Vi skal huske at drikke en masse vand omkring 8 glas om dagen. Husk at du skal passe godt på din hud . Der for er det meget vigtigt drikke vand .Uden at skulle vente på at tørsten skal indfinde sig .Hvor meget vand har din krop brug for …

  • Træn Bedre . Et væsketab på bare 2 %af din kropsvægt ca 1 til 1 1/2 liter vand nedsætter præsentations evnen med op til 20 % . Sved er nødvendigt under fysisk arbejde for at køle kroppen for væske .
  • Fjern smerterne . Prøv med vand først når du har hovedpine årsagen kan være tit smertestillende medicin så drik rigeligt med vand til . Mange smertestillende piller er hårde ved mavens slimhinde og så kan hovedpine blive til mavesmerter i stedet .. Rigeligt med vand Spar på pillerne drik en masse vand inden du går i seng .
  • Tab dig .Sender din mave signaler sult kan det lige så godt være tørsten .der plager et gals vand kan hurtigt hjælpe dig med at holde din sultenfornemmelse nede indtil næste måltid …
  • Få pænere hud samt hår . Masser af vand indeni er ligeså vigtigt for din hud som alverdens lotioner og creme udenpå hudceller som velforsynede med vand holder din di hud blød . fugtigt og pæn .under mere krævende fysisk aktivitet stimulerende sveden desuden olie producere kirtler i hårsækken til at udskille olie og det med til at sørge for at håret ikke tørre ud ..

Smag dit vand til …så det er lettere at drikke nok …

  • VAND MED MYNTE .LIME & APPELSIN .sådan gøre du skær lime og appelsin i tynde skiver og put skiverne i en flaske sammen med en stængel mynte og hæld vand over
  • Vand med jordbær .appelsin mynte og lime .Sådan gøre du rens og snit jordbær .snit appelsin og lime i tynde skiver og put i flasken sammen med en stængel mynte og vand
  • Agurkvand .Sådan gøre du ..tag en tredjedel af en agurk og skær den i strimler på en juliennejern kom strimlerne i flasken sammen med noget vand .

En god væske balance spiller også en rolle for din vægt ..Mange har miste deres fornemmelse for tørst ..det betyder at de føler sult når de egentlig burde drikke hvilke det kan medføre til overvægt ..

Så huske at drikke masser af vand ….De siger op til 8 glas vand om dagen . Du kan f.eks download en app på din mobil hvor du kan følge med hvor meget du husker at drikke -Du kan også stille en kande vand i køleskabet så på den måde kan du også følge med . Husk hvis du føler dig en lille smule træt så tænk på at drikke vand …..

Husk drikke en masse vand når sommeren kommer men det behøver jo ikke være kedeligt at drikke …….

Knus Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *