Drikker du nok vand

For du nok vand !

Rigtigt mange af os som ikke får nok vand ..selv jeg personligt er ikke så god til drikke vand ..Men blive lidt bedre med tiden efter jeg tog C9 fra Forever Living nu da jeg selv er forhandler ..

Man kan gøre mange ting hvis man ikke er så god til at drikke vand ..så kan man komme forskellige smag i ..Vand betyder rigtigt meget for os .Husk at vi skal drikke op til 8 glas om dagen …

Sodastream er også blevet ret så populær ..med forskellige smag i ..

Hvad sker der når man ikke får vand nok .

Der kommer en langt række symptomer såsom Træthed- slaphed – svimmel – halsbrand – man se det på huden – hovedpine og de fleste forsvinder når man drikker vand nok . – Dårlige ånde – din mave med forstoppelse .

For at gøre sit vand lidt mere lækker 

  • Frosne bær
  • agurk
  • citron
  • ingefær
  • mynteblad

Hvad er dine bedste råd til at vand kommer til at smage bedre ? Skriv gerne en kommentar .

Dejligt med en iskold vand med isterning i især når det er så varmt så får man da drukket ekstra meget vand ..God tips hvis man ikke får drukke nok vand så kan man fylde en flaske op med vand have stående i sit køleskab .

Men det er fantasien der sætter grænser ..

Men jeg ville råde jer til hvis i kommer noget i vand som giver smag lad det stå og træk lidt inden så smag kommer rigtigt frem ..

Cayennepeber …..Er med til at øget dit forbrænding så det er super godt og komme bare en lille smule i og hvis du også tager citron kommer i så smager det rigtigt dejligt .

❤️Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *