Dufte på virker os

Essentielle olier

Kannaway essentials oils

Essentielle olier kombinerer botaniske olier, Bi-Bong urteekstrakter blandinger og naturlige terpener for at give forbedrede aromaterapeutiske fordele til din krop og sind.

💛 Energi Essential Oil, kan give dig velvære og et energi boost
❤️ Immunitet Essential Oil kan styrke dit immunforsvar
💙 Tranquility Essential Oil, kan hjælpe med at slappe af, og falder i søvn. Afbalancere humøret

Kannaway æteriske olier kan placeres på akupressur punkter som indersiden af ​​håndleddet, mod halsen, og på templer eller tilføjes til en olie diffusere til at sprede de aromaterapeutiske dufte i hele rummet.

Lige siden stenalderen har vi mennesker ikke blot vidst, at planter dufter, men også at disse dufte kan have helbredende kraft på sygdomme og skavanker. I dag har det navnet aromaterapi, og det er oppe i tiden“Olier påvirker os på flere måder. Gå ud i naturen og duft til en rose. Dens duft går ucensureret gennem vores hjerne, for den går direkte ind i vores limbiske system – den del af hjernen, der styrer vores følelser – og uden om kontrolhjernen. Vi har lært allerede som børn, hvad der lugter godt og skidt.

Kannaway Essential Oil

Essential Oils er dine foretrukne æteriske olier – udformet med BiBong og Hemp Terpenes som har antiinflammatoriske og smertelindrende virkninger
Kannaway Energi Essential Oil, giver dig revitaliserende boost og forsvar til den stressede hverdag
Kannaway Immunitet Essential Oil løfter dit immunforsvar og styrker din naturlige forsvar
Kannaway Tranquility Essential Oil, kan hjælpe med at balancere dit humør og giver dig mulighed for at slappe af, og falder i søvn.
Kannaway æteriske olier kan placeres på akupressur punkter som indersiden af ​​håndleddet, mod halsen, og på templer eller tilføjes til en olie diffusere til at sprede de aromaterapeutiske dufte i hele rummet.
Facts om Essential Oils (PDF)
Video om disse unikke olier (video)

Bruger vejledning af Kannaway produkter (PDF)


Læs mere her om tryk punkter for brugen af de små olier (PDF)

Webshoppen..

LÆS OGSÅ…… Forretningensmodellen

XOXO Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *