Duften af sommer

stock-photo-olive-oil-pouring-into-bowl-of-salad-162229250

Skønt med en dejligt sommer salat ….man kan selvfølgeligt spise det hele året rundt .Salat så kan man dufte sommeren ..Jeg synes man spiser mere salat om sommeren end om vinter periode men man kan godt så kan man bare lave nogen salater som passer året.

Jeg fandt en lækker opskrift på en lakse salat ….

  • hvad for nogen salater laver i ?
  • hvor finder i dem henne ?
  • hvad for nogen er jeres yndlings ?

 

SOMMERSALAT MED LAKS.

INGREDIENSER .

200 Gram laksefilet i terning

4 portioner blandet salat grønt

1 tsk tynde citron skaller

2 spsk smør

salt

peber

paprika

1/4 dl citronsaft

1/4 dl olivenolie

16 toppe af purløg

OPSKRIFT

Vask salat bladende og tør dem i et håndklæde eller slyng dem i en salatkurv . Vask citronskallerne og afsi dem i sigte . Varm smørret i en pande drys salt og peber og paprika på lakseterningerne . steg dem lidt rå i midten . læg lakse terningerne over på et håndklæd eller husholdningspapir og hold fisken varm .

Jeg elsker at sidde og se på flotte billeder til de mange lækker opskrifter til de forskellige mad opskrifter . Så i får nogen glimt af mine hverdag med opskrifter som jeg synes bedst om . Man bliver helt vild med de mange flotte .og farverne …I er hjerteligt velkommen til at bruge mine opskrifter  ..så må i gerne skrive hvad i synes om dem ….

Der kommer også små tips om de forskellige ting inde for mad verden .. og måske en madplan som kan evt. se ud … hvis man laver en madplan så kan man sagtens spare for en masse penge ..men vi har dog ikke prøvet og lavet en mad plan for en helt uge … Det ender med ret tit …hvad skal ha og man ender som regel at lave det samme …

TAKKER FOR I GAD OG LÆSE MED ..

XOXO

PERNILLE KIT LARSEN.

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *