Elsker du også granatæbler ligesom mig ?

Jeg elsker granatæbler de små røde ..som man kommer i salat.Det smager bare så godt ..Dem har vi brugt meget af i år denne sæson . Man kan også komme blåbær i .men dem er jeg ikke så vilde med ..Man kan lave sine salat på mange måder med æblegranat ..

Grønkålssalat .

Ingredienser ..

100 gram grønkål – 2 appelsiner – 1 grapefrugt – 1/2 granatæble – 75 gram fetaost –  plus en stor håndfuld pekannødder . Grofthakket .

Citronvina.

2 spsk  god olivenolie – 2 spsk æblecidereddike – 1 1/2 spsk citronsaft – citronskal fra 1/2 citron fint revet – 1/2 spsk akaciahonning

Fremgangsmåden .

Start med at lave citronvinaigretten ved at piske alle ingredienserne godt sammen og sæt den derefter til side ..Vask grønkålen grundigt fjern de grove stængler og hak den fint . Hæld derefter grønkålen over i en skål . tilsæt 3-4 spiseskefulde af citronvinaigretten er godt fordelt og grønkålen er blevet mør og lækker .Hæld grønkålen over på et fad eller i en  salat skål og pynt den derefter med skrællede fintskårne skiver af appelsin og grapefrugt . kernerne fra granatæbler de grofthakkede pekannødder den smuldrede feta og evt. lidt ekstra citronvinaigrette ..Der er til 4 personer med denne opskrift …♥


Salat med grønkål og granatæbler og mandler 

  • 50 gram mandler
  • 300 gram grønkål
  • 1/2 løg eller rødløg
  • 1 granatæble

Dressing

  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/2 dl rapsolie
  • salt og peber

Fremgangsmåden 

Hak mandlerne groft og rist dem gyldne på en varm pande . Hak grønkål og snit løget fint .Halver granatæblet og pil kernerne ud .Bland ingredienserne i en skål ..Dressing Rør dijonsennep og honning sammen .Tilsæt herefter olie lidt ad gangen og rør godt undervejs tilsæt citron og smag til med salt og peber .


  • Elsker du også de små granatæbler .? 

Men husk der findes utalige mange slags salat med granat æbler …..LÆS HER ……♥ Jeg fandt lige en kendt person som jeg synes du skulle kigge på ..JULIE ZANGENBERG ♥  Så hvis du ville prøvet noget nyt og træt af dine gamle opskrifter så er du velkommen til at bruge disse her som jeg blev inspireret af ♥  Tak for du gad og læse med ♥

 

♥ Mange sommer hilsner herfra Pernille

 

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *