Elsker du også rabarberkompot så er opskriften her

Elsker du også Rabarberkompot så kan du få opskriften her.

Det smager også rigtigt godt .Man kan bruge det til mange ting ..Min mormor og farmor og mor har lavet det ..Det er hurtigt og nemt at lave .. Det er virkeligt lækker . Jamen man kan bruge til meget ..Det er bare få brugt de danske rabarber mens de er der løbet af sommeren .Mums ..

Ingredienser 

300 gram rabarber – 50 gram sukker – 1 stk vanillesukker

rabarbertrifli 12 stk – 1 dl piskefløde ..

Fremgangsmåde. ..Skyl og rens rabarberne godt og grundigt og skær dem i tynde skiver ..Læg dem i gryden sammen med Vaniliesukker og sukker og kog det op på komfuret ….Efter ca 5 min. Er det kogt sammen til en skøn kompot som kan gemmes på glas eller bare spises med det sammen ..

Rabarbertrifli …Lad rabarber komposten køle af .knus makroner ned i to glas læg rabarberkompot oven på og dæk det med fløden ..som er pisket til flødeskum ..

Tips ….du kan bruge det til morgen sammen med skyren eller som tilbehør til kyllingen …

Husk at du kan servere det til mange ting …Man kan lave det til forret eller dessert hvis det er det man vil ?

Nu er det jo blevet rabarber sæson .Så skal det selvfølgelig bruges hvis man har den mulighed ..hvis man har det i sin have ..Jeg fandt denne opskrift som jeg blev inspireret af . Det er virkeligt nemt. Så i kan bare komme igang ..Og engang skal være den første ..Rabarber kan ikke holde mere end et par dage i køleskab ..så det skal helst lave med det samme .?  Ja man kan også komme flødeskum på sin kompot ..?

Så hvis du lige pludseligt fik gæster og hvis du har rabarber så er dette bare lige sagen og hurtigt og nemt .?

Tak for du gad og læse med ?

 

❤️ Mange sommer hilsner herfra Pernille

Opt In Image
Få tips til din livsstil
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min e-bog med masser af inspiration og tips til sundhed, opskrifter, hækling, husholdning med mere.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *